Beyonce i Jay-Z navodno su sjedili iz protesta zbog rasne nejednakosti u Americi, no dio javnosti ih je napao jer tako, kako kažu, iskazuju nepoštovanje njihovoj naciji.

Galerija


Dok je pjevačica Demi Lovato (27) na Super Bowlu u nedjelju pjevala američku himnu, bračni par Beyonce (38) i Jay-Z (50) opušteno je sjedio sa svojom kćeri Blue (8).

Vezani članci Beyonce Najmoćniji zvjezdani par kraj ljeta provodi na jahti u društvu novog prijatelja multi-milijardera Jessica Biel, Justin Timberlake Bizarni predbračni ugovori zvijezda: Obvezan seks, novčana nagrada za svaki porod i drugi prohtjevi

Njihovo ponašanje na stadionu Hard Rock u Miamiju iznenadilo je, ali i naljutilo dio javnosti.

"Beyonce i Jay-Z trebali bi se sramiti ne samo jer su sjedili za vrijeme američke himne nego i jer su odgojili svoje dijete da također sjedi i iskazuje nepoštovanje našoj naciji. Stojimo za muškarce i žene koji svaki dan riskiraju svoje živote za Ameriku. Odvratno", komentirali su ljutiti građani na društvenim mrežama.

Bračni par još nije objasnio zašto nije ustao na himnu, no dio javnosti smatra da su tako htjeli privući pažnju na rasnu nejednakost u Americi. Ističu i kako Beyonce i Jay-Z mogu sjediti ako žele i da nisu bili jedini.

"Nisu samo oni odbili ustati, bilo je još ljudi, ali oni su Afroamerikanci. Možda je to problem?! Ljudi koji se ljute na njih jesu isti oni koji su sjedili kod kuće na kauču i sve to promatrali na televiziji. Usmjerite svoj bijes na nešto bitno", zaključili su.

Brad Pitt javno ismijao Meghan i Harryja, pogledajte kako su reagirali Kate i William, koji su sve slušali iz publike