Beyonce i Jay-Z navodno su sjedili iz protesta zbog rasne nejednakosti u Americi, no dio javnosti ih je napao jer tako, kako kažu, iskazuju nepoštovanje njihovoj naciji.

Galerija


Dok je pjevačica Demi Lovato (27) na Super Bowlu u nedjelju pjevala američku himnu, bračni par Beyonce (38) i Jay-Z (50) opušteno je sjedio sa svojom kćeri Blue (8).

Vezani članci Jay-Z i Beyonce na Super Bowlu Jay-Z otkrio zanimljiv razlog zbog kojeg on i Beyonce nisu ustali dok je svirala američka himna Beyonce Za nju vrijedi manje je više: U haljini koja ne dozvoljava nošenje donjeg rublja pomela konkurenciju

Njihovo ponašanje na stadionu Hard Rock u Miamiju iznenadilo je, ali i naljutilo dio javnosti.

"Beyonce i Jay-Z trebali bi se sramiti ne samo jer su sjedili za vrijeme američke himne nego i jer su odgojili svoje dijete da također sjedi i iskazuje nepoštovanje našoj naciji. Stojimo za muškarce i žene koji svaki dan riskiraju svoje živote za Ameriku. Odvratno", komentirali su ljutiti građani na društvenim mrežama.

Bračni par još nije objasnio zašto nije ustao na himnu, no dio javnosti smatra da su tako htjeli privući pažnju na rasnu nejednakost u Americi. Ističu i kako Beyonce i Jay-Z mogu sjediti ako žele i da nisu bili jedini.

"Nisu samo oni odbili ustati, bilo je još ljudi, ali oni su Afroamerikanci. Možda je to problem?! Ljudi koji se ljute na njih jesu isti oni koji su sjedili kod kuće na kauču i sve to promatrali na televiziji. Usmjerite svoj bijes na nešto bitno", zaključili su.

Brad Pitt javno ismijao Meghan i Harryja, pogledajte kako su reagirali Kate i William, koji su sve slušali iz publike