Svi na MTV-u

After party nije mogao proći bez njih!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Dodjela MTV VMA nagrada ipak nije mogla proći bez slavne Beyonce i njezinog supruga Jay Z-a.

Iako nije šetala crvenim tepihom i bila na svečanosti, Beyonce i Jay Z ipak nisu propustili MTV Video Music Awards. Pojavili su se na after partiju, vjerojatno kako bi dali podršku i čestitali svojem prijatelju Justinu Timberlake na četiri osvojene nagrade.

Pogledaj i ovo Beyonce i Jay-Z u Hrvatskoj Samo lagano Nove fotke Beyonce i Jay-Zija pokazuju što stvarno misle o Hrvatskoj, evo koja im je bila glavna zanimacija nakon doručka

Beyonce su obožavatelji snimili i fotke objavili na Twitteru, a neki od sretnika uspjeli su je i snimiti te sve podijeliti s nama na Instagramu.

>> Toliko asocijacija... pogađate li novu Beyonceinu destinaciju?

I dok je malena Blue Ivy kod kod kuće, bila je to večer za mamu i tatu da malo uživaju s prijateljima i opuste se od svih obaveza. Beyonce je za večer odabrala seksi crnu haljinu s čipkanim prorezima sa strane, te visokim potpeticama. I Jay je bio u ležernom izdanju; tamne hlače, košulja, Timberlandice na nogama i lanac oko vrata.

Beyonce je prije dvije godine upravo ma MTV VMA dodjeli objavila kako čeka svoje prvo dijete. Tada je i oborila rekord na Twitteru s 8868 Tweeta u sekundi!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene