Jedan od najbogatijih Britanaca Bernie Ecclestone usidrio se tik ispred imanja koje je kupila njegova bivša supruga Slavica.


Vlasnik Formule 1 ne skriva svoju ljubav prema Hrvatskoj pa je tako i ove godine došao na Jadran. Bernie Ecclestone trenutno se s prijateljima  odmara na luksuznoj jahti Petara. Nakon tjedan dana krstarenja, koje je započeo u Trogiru, uplovio je u Veliki Zaton pokraj Dubrovnika.

Vezani članci Sanja Vištica razgovarala je s Alemkom Markotić - 3 Alemka Markotić objasnila izaziva li cjepivo protiv korone više nuspojava nego ono protiv gripe: "Tek ćemo vidjeti" Testiranje na koronavirus, ilustracija Nacionalni stožer objavio: Uvedena nova pravila na granici za one koji dolaze pomoći Banovini

I to sve ne bi bilo tako čudno da se nije usidrio tik ispred imanja koje je kupila njegova bivša supruga Slavica.

Bivša supruga jednog od najbogatijih Britanaca kupila je na tom području  vilu, koja je srušena odmah nakon legalizacije.

Na tom će mjestu sagraditi novu prema projektu talijanskog arhitekta. Luksuzno zdanje bi za useljenje trebalo biti spremno do idućeg ljeta. Više detalja donosi novinarka Ana Vela u prilogu IN magazina.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na

novatv.hr.