Ben Stiller i Christine Taylor imali su skladan brak, tijekom kojeg su dobili i dvoje djece. Ipak, svemu je došao kraj.


Raspao se još jedan dugogodišnji holivudski brak. Iako to nitko nije očekivao, nakon 18 zajedničkih godina rastaju se Ben Stiller i Christine Taylor. Glumački par otkrio je u zajedničkoj objavi za medije da su donijeli odluku da se rastanu, no i da ostaju bliski, piše TMZ.

Vezani članci Slika nije dostupna Nemojte se ni pokušati uspoređivati s njim, njegov je definitivno najveći Slika nije dostupna Mlada manekenka i glumac u ljubavnom zagrljaju u Parizu

"S velikim poštovanjem i ljubavlju jedno prema drugome, ali i prema 18 zajedničkih godina, odlučili smo da se rastanemo. Naš prioritet ostaje odgoj naše djece, posvećeni smo roditelji i bliski prijatelji", objavili su Ben i Christine.

Da podsjetimo, par se upoznao 1999. godine na snimanju filma "Heat Vision and Jack", a potom su se već 2000. godine vjenčali na Havajima. Činilo se da je sve sjajno jer su ubrzo dobili i dvoje djece. Surađivali su poslovno i tijekom braka te su snimili nekoliko filmova zajedno. Nažalost, sve to nije bilo dovoljno.