Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Glumac Ben Stiller i manekenka Cara Delevingne uvijek su spremni na dobru zezanciju, a ovog je puta u pitanju promocija za njegov novi film.


Modni svijet jedva je dočekao nastavak filma 'Zoolander'. Parodija manekenskog svijeta još je prije 14 godina oduševila publiku, a sada smo napokon dočekali i nastavak.

Vezani članci Kristina Krepela i Sementa Rajhard (Foto: Goran Stanzl/PIXSELL) Jednu od najljepših domaćih trudnica zasjenila kolegica u haljinici koja je istaknula njezine vitke noge Slika nije dostupna Ljepotica progovorila o opakoj bolesti: 'Ne krivim modnu industriju'

Glavni glumac Ben Stiller opako se bacio na promociju, a ovog mu je puta pomogla uvijek spremna na zezanciju manekenka Cara Delevingne.

 

 

Derek @Zoolander just gave me a dog! OMG! I am falling so in love with this dog! Woof woof

A photo posted by Cara Delevingne (@caradelevingne) on

 

Mladu je ljepoticu izazvao na catwalk dvoboj' u čarobnom Parizu, a podmitio ju je preslatkim psićem.

 

 

It's a #WalkOff @zoolander

A video posted by Cara Delevingne (@caradelevingne) on

 

Cara je fotografije i video objavila na Instagramu, a naravno da su od svega napravili i zezanciju.

 

'Ovo se dogodilo. Velika pogreška. Nisam trebala prihvatiti psa', piše ispod fotografije na kojoj su u 'ljubavnom klinču'.

 

 

Okay. this happened. Mistake. Never should have accepted the dog. #regrets #nevertouchedhisbutthole

A photo posted by Cara Delevingne (@caradelevingne) on

U prvom nastavku filma Zoolanderu radnja se vrtila oko najboljeg manekena svih vremena, Bena Stillera, koji je bio u velikoj misiji povratka na modni tron. Njegov konkurent Hansela (Owen Wilson) pokušava mu oteti tron, a tada utučeni Derek počinje tragati za novim smislom života. Tada mu modni car Mugatu (Will Ferrell) ponudi priliku za veliki povratak, ali nitko ni ne sluti kako je sve zapravo krinka kako bi Zoolander ispranog mozga ubio malezijskog premijera što bi Mugatuu omogućilo daljnje korištenje jeftine malezijske radne snage.

Sada je Zoolander upao u nove nevolje, a film u kina stiže 12. veljače.