Kriznu, sedmu godinu su prošli, ali za njih je kobna ova deseta.


Ben Affleck i Jennifer Garner razvode se nakon 10 godina braka, a to je sada i službeno potvrđeno. 29. lipnja par je trebao proslaviti desetu godišnjicu braka, ali 30. lipnja su potvrdili kako je ljubavi i braku došao kraj.

Vezani članci Matt Damon i Ben Affleck Najbolji prijatelj Bena Afflecka jasno dao do znanja što misli o njegovu pomirenju s Jennifer Lopez Ben Affleck Promijenio imidž nedugo nakon što je isto učinila njegova mlađahna bivša koja mu je slomila srce

Ben i Jennifer nisu potpisali predbračni ugovor, ali upućeni tvrde kako se ni najmanje ne brinu oko podjele imovine. Benovo se beogatstvo procjenjuje na 75 milijuna dolara, a Jenniferino na oko 40 milijuna.

Kraj ljubavi? Ben i Jenn pred razvodom zbog alkohola i kocke

Navodno su, uskoro bivši supružnici, unajmili osobu koja će se pozabaviti time tko će što nakon braka dobiti, a tijekom razvoda živjeti će zajedno na svom imanju. Par od razvoda ne želi raditi cirkus i želi da sve prođe na najmirniji mogući način.

Potvrda vijesti o njihovom razvodu rastužila je brojne obožavatelje, jer je njihov brak bio jedan od najstabilnijih celebrity brakova. 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook