U njihovu obitelj navodno stiže četvrta beba.


Američki mediji bave se danas informacijom o Benu Afflecku i Jennifer Garner. Naime, oni su navodno odustali od razvoda te čekaju svoje četvrto dijete. U prilog toj informaciji ide i činjenice da još uvijek nisu potpisali službene papire za razvod, iako su odluku o razvodu objavili u lipnju prošle godine. Najavili su da se rastaju nakon deset godina braka i troje zajedničke djece.

Jennifer Garner (Foto: Getty)

Navodno je svemu razlog bila Benova česta alkoholiziranost te ovisnost o kocki. Izvor blizak glumici, piše RadarOnline, tvrdi da je trudna i da ne može biti sretnija. "Ona zapravo nije ni htjela razvod. Samo je htjela da Ben prestane s tulumarenjem i posveti se obitelji. S novom bebom na putu sve bi moglo sjesti na svoje mjesto", dodao je izvor blizak glumici.

Jennifer Garner, Ben Affleck (FOTO: Getty)

Unatoč problemima i najavi razvoda, nikad nisu službeno potpisali papire te su čak nastavili zajednički život. Ben i Jennifer često se, naime, može vidjeti u zajedničkim šetnjama, a zajedno su se pojavili i na glasanju za novog predsjednika SAD-a. Glumica je uvjeren da se Ben promijenio te čak planiraju obnoviti zavjete.