Bella Thorne objavila je na svom profilu na Instagramu fotografiju u oskudnom kupaćem kostimu .

Galerija


Američka glumica Bella Thorne, poznata i kao jedna od najžešćih holivudskih partijanerica, ovih je dana posvećena samo sebi i to nakon prekida bizarne ljubavne veze s reperom Modom Sunom.

Vezani članci Hana Hadžiavdagić U badiću na snijegu: Hana Hadžiavdagić pokazala razgolićenu guzu i zaključila da je opet najljepša Bella Thorne (Foto: Profimedia) Depilacija je prošlost? Mlada glumica povela se za trendom koji predvode brojne zvijezde, ali nisu svi oduševljeni njime

Sudeći prema fotografijama koje je objavila na svom profilu na Instagramu, čini se kako prekid nije ostavio previše traga na njoj. Naime, pjevačica je odlučila pokazati svoje lijepo lice bez imalo šminke, a pozirala je u minijaturnom kupaćem kostimu koji je jedva obuzdao njezine bujne grudi.

"Nisam jedna od onih djevojaka koje nose šminku na bazenu" napisala je uz fotografiju.

Vijest o prekidu s reperom Sunom Modom, Bella je objavila na društvenim mrežama, nakon što su zajedno bili na glazbenom festivalu Coachella u Kaliforniji. U vezi su bili od 2017. godine i to u vezi koja nije bilo nimalo konvencionalna.

Naime, godinu dana proveli su u poligamiji s influencericom Tanom Mongeau, koja je završila u veljači ove godine.

"Definitivno je poprilično intrigantno i lijepo što se možete otvoriti i imati takav odnos s tri, četiri, pet ili koliko god ljudi", izjavila je bila Bella za New York Post.

Najseksi muškarac na svijetu oženio 16 godina mlađu zaručnicu: Raskošna svadba potrajala tri dana!