Samo prirodno!

Nakon prekida bizarne veze: Zamalo pokazala grudi i pozirala bez imalo šminke na licu

Bella Thorne (Foto: Instagram) Bella Thorne (Foto: Instagram) Instagram 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Bella Thorne (Foto: Instagram) Bella Thorne (Foto: Instagram) Bella Thorne i Mod Sun (Foto: Instagram) Bella Thorne i Tana Mongeau (Foto: Instagram) Bella Thorne (Foto: Instagram) Bella Thorne (Foto: Instagram) Bella Thorne (Foto: Instagram) Bella Thorne (Foto: Instagram) +0 Bella Thorne i Mod Sun (Foto: Instagram) Galerija

Bella Thorne objavila je na svom profilu na Instagramu fotografiju u oskudnom kupaćem kostimu .

Američka glumica Bella Thorne, poznata i kao jedna od najžešćih holivudskih partijanerica, ovih je dana posvećena samo sebi i to nakon prekida bizarne ljubavne veze s reperom Modom Sunom.

Pogledaj i ovo showbuzz hrabro! Na njezina provokativna izdanja već smo odavno navikli, no opravica u koju je sada uskočila nadmašila je sve!

Sudeći prema fotografijama koje je objavila na svom profilu na Instagramu, čini se kako prekid nije ostavio previše traga na njoj. Naime, pjevačica je odlučila pokazati svoje lijepo lice bez imalo šminke, a pozirala je u minijaturnom kupaćem kostimu koji je jedva obuzdao njezine bujne grudi.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BELLA (@bellathorne) on

"Nisam jedna od onih djevojaka koje nose šminku na bazenu" napisala je uz fotografiju.

Vijest o prekidu s reperom Sunom Modom, Bella je objavila na društvenim mrežama, nakon što su zajedno bili na glazbenom festivalu Coachella u Kaliforniji. U vezi su bili od 2017. godine i to u vezi koja nije bilo nimalo konvencionalna.

Naime, godinu dana proveli su u poligamiji s influencericom Tanom Mongeau, koja je završila u veljači ove godine.

"Definitivno je poprilično intrigantno i lijepo što se možete otvoriti i imati takav odnos s tri, četiri, pet ili koliko god ljudi", izjavila je bila Bella za New York Post.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Idris Elba i Sabrina Dhowre (Foto: Instagram) Idris Elba i Sabrina Dhowre (Foto: Profimedia) Idris Elba (Foto: AFP) Idris Elba (Foto: Profimedia) +6 Idris Elba (Foto: Profimedia) Celebrity Najseksi muškarac na svijetu oženio 16 godina mlađu zaručnicu: Raskošna svadba potrajala tri dana!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene