Nakon naporne revije

Manekenki pao imunitet, a skupa s njim i sva odjeća: Opustila se pa objavila fotografiju u toplesu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Bella Hadid je milijunima svojih pratitelja pokazala kako se opušta nakon napornog tjedna u Milanu.

Manekenku Bellu Hadid na Instagramu prati više od 28 milijuna ljudi, a 23-godišnja ljepotica pohvalila se fotografijom u toplesu.

Pogledaj i ovo Bella Hadid ni trepnula nije Ispod prozirnog kombinezona jasno su joj se vidjele grudi, ovaj put ih rukama nije ni pokušala sakriti!

Bella je samo rukama prekrila grudi da ipak ne pokaže sve milijunima pratitelja, a fotografije je objavila s tretmana ljepote nakon što je odradila naporne modne revije na milanskom Tjednu mode.

Popularna manekenka na sebi je imala samo naušnice, a objavila je i nekoliko fotografija nakon tuširanja.

"Ovo nije reklama, samo sam vam htjela pokazati sanjivo mjesto u Parizu koje posjetim svaki put kada mi padne imunitet", napisala je Bella u opisu fotografija.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

recharging @ the dreamiest place in paris.... @diorskincare , Dior Institute, my bestie really knows me @fannybourdettedonon

A post shared by Bella 🦋 (@bellahadid) on

Manekenka se prije nekoliko dana fotografirala s maskom preko lica u Milanu nakon što je dizajner Giorgio Armani otkazao modnu reviju za javnost zbog širenja koronavirusa na sjeveru Italije.

Bella Hadid i njezina sestra Gigi redovne su gošće svake važnije modne revije na svijetu, a poznate sestre svojom ljepotom očarale su brojne fanove diljem svijeta.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Kate Upton (Foto: Getty) Celebrity Opušteno izdanje seksi ljepotice: Pokazala bujni dekolte za koji su se fanovi bojali da će nestati

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene