Bella Hadid i The Weeknd bili su zajedno 2016. godine, a onda im je presudila Selena Gomez.

Galerija


Par se posljednjih mjeseci odvaja samo kada su u pitanju poslovne obaveze.

Vezani članci Selena Gomez Ljepotice zakopale ratnu sjekiru nakon godina svađe oko istog bivšeg, otkrio ih je jedan potez Bella Hadid i The Weekend (Foto: Profimedia) Ogorčenost izašla na vidjelo: Slavni glazbenik ružno opjevao dvije bivše djevojke koje znaju baš svi

Radi se o mlađahnoj manekenki Belli Hadid i njezinom dečku, glazbeniku The Weekendu koji su svojoj ljubavi pružili još jednu šansu, a čini se kako ljubav itekako cvjeta.

Bella Hadid i The Weekend (Foto: Profimedia)
Bella Hadid i The Weekend (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

Par se svako malo može vidjeti na spojevima, a na posljednjem su bili u New Yorku gdje su uhvaćeni u kasne noćne sate kako idu prema restoranu.

Podsjetimo, par je bio zajedno godinu i pol kada su šokirali obožavatelje prekidom u listopadu 2016. godine.

Kako su sami otkrili, presudili su im prenatrpani rasporedi, a samo 2 mjeseca kasnije, spojile su ih poslovne obaveze. Naime, Bella je u prosincu iste godine po prvi put nosila Victoria's Secret reviju u Parizu, dok je Weeknd po drugi put angažiran za glazbeni dio programa.

Manekenka je savršeno sređena i samouvjereno izašla na pozornicu, dok ju je on pratio pogledom, no u jednom trenutku kamere su ih uhvatile kako ga ona pokušava dodirnuti, dok se on izmiče. Ubrzo se saznalo kako se glazbenik tada već viđao s kolegicom Selenom Gomez s kojom je veza potrajala tek 10 mjeseci.

Bella Hadid i The Weekend (Foto: Profimedia)
Selena Gomez, The Weekend (Foto: Getty) Foto: Getty

Razlog tome je bio Selenin bivši dečko Justin Bieber s kojim se godinama mirila i prekidala, no ni to nije potrajalo, a Bieber se brzo vratio još jednoj bivšoj, manekenki Hailey Baldwin koju je nakon nekoliko mjeseci i zaprosio.

Bella Hadid i The Weekend (Foto: Profimedia)
Selena Gomez i Justin Bieber (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

A Weekend se vratio Belli, iako postoje i oni koji tvrde kako je njegova veza sa Selenom zapravo bila samo dobar marketinški trik. Kako god bilo, čini se kako su svi akteri ove celebrity priče danas sretni sa svojim životima.