istraga još traje

Alec Baldwin konačno policiji predao ono što mjesecima čekaju od njega, još uvijek traže dokaze u slučaju fatalne pucnjave

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Glavna zvijezda i producent nisko budžetnog westerna, Baldwin je 21. listopada tijekom snimanja filmske scene fatalno ustrijelio snimateljicu Halynu Hutchins. Sada je policiji konačno predao svoj mobitel.

Glumac Alec Baldwin predao je svoj mobilni telefon uredu šerifa u New Yorku koji će biti pregledan zbog mogućih dokaza u kaznenoj istrazi o fatalnoj pucnjavi tijekom snimanja filma "Rust".

Pogledaj i ovo Alec Baldwin - 5 Što se dogodilo? Posljednje fotografije holivudske zvijezde sa štakom zabrinule su obožavatelje, njegova supruga otkrila je razlog ovog stanja

Glavna zvijezda i producent nisko budžetnog westerna, Baldwin je 21. listopada tijekom snimanja filmske scene fatalno ustrijelio snimateljicu Halynu Hutchins.

Glumac do sada nije želio samovoljno predati svoj iPhone, no to je ipak učinio u petak predavši ga šerifovim pomoćnicima u New Yorku, gdje inače živi.

Policija Novog Meksika zatražila je pomoć od njujorških vlasti da dobije mobitel Aleca Baldwina u sklopu istrage pucnjave u filmu “Rust”, više od tri tjedna nakon što su detektivi tražili da pretraže telefon, potvrdili su Baldwinov odvjetnik i glasnogovornik Ureda šerifa Okruga Santa Fe Juan Rios.

Sudac za prekršaje u Santa Feu David Segura je 16. prosinca odobrio nalog za pretres koji je lokalnoj policiji trebao omogućiti da pretraži Baldwinov iPhone u potrazi za dokazima važnim za istragu smrtonosnog ubojstva snimateljice Halyne Hutchins 21. listopada, no glumac je odugovlačio sve do sada.

Nakon tragedije na setu Baldwin se vratio u svoj dom u Hamptonsu, New Yorku, a vlasti Novog Meksika su bile bespomoćne u nastojanju da dođu do njegovog telefona.

Baldwinov odvjetnik je u današnjem priopćenju rekao da je glumac "danas dobrovoljno predao telefon vlastima kako bi završili istragu".

(Hina)

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Dokić (Foto: Instagram) Jelena Dokić (Foto: Instagram) Jelena Dokić (Foto: Instagram) Jelena Dokić (Foto: Instagram) +7 Jelena Dokić (Foto: Instagram) Celebrity Naša sportašica potvrdila da je prekinula s dečkom nakon 19 zajedničkih godina: "Lagala bih kada bih rekla da sam dobro..."

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene