Svoj sjajni holivudski imidž uništila je brojnim skandalima. Imala je groznu prošlost, doživjela je silovanja, pobačaje i alkoholizam.


Glumica Bai Ling slavna je po brojnim filmovima koje je snimila, ali i golišavim modnim kombinacijama, u kojima sjajno izgleda čak i danas - kad ima 49 godina.

FOTO Mašnice nisu mogle sve pokriti - Pozirala polugola usred grada!

Vezani članci Vojska Srbije u Šidu Vojska stigla u Šid: Specijalci sa dugim cijevima u migrantskim kampovima Melanie Griffith Bila je ljepotica za kojom su ludjeli najpoznatiji frajeri, a danas i ona žali zbog operacija kojima se izobličila

Sama je uništila svoju obećavajuću karijeru, a svemu bi mogla biti uzrok njena teška prošlost. - Slučajno ili namjerno, uništila sam prelijepu Bai Ling koju su svi voljeli, lijepu i talentiranu glumicu. Umjesto toga mediji su me predstavljali ko ludu kur..u koja svuda pokazuje bradavice. Postala sam lik koji je pop kultura Hollywooda napravila.

Ima 45 godina no izgleda poput djevojčice!

Postala sam žrtva tog imidža - rekla je Bai svojedobno. Iza lošeg imidža krije se teška sudbina koja je Bai zadesila kao djevojčicu. Od 14. do 17. godine života Bai je bila vojnikinja na Tibetu. Tijekom nesretnog perioda redovito su je napijali i seksualno zlostavljali drugi vojnici, a poslije jednog silovanja ostala je trudna. Pobacila je, a nakon toga završila u bolnici za mentalno oboljele. Oporavila se i počela glumiti, no tu nevoljama nije bio kraj. Odala se alkoholu te je čitav život sklona ekscesima.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook