imala i abortus

Imala je djetinjstvo ispunjeno užasom i patnjom, a danas je predstavljaju kao ludu k***u

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Svoj sjajni holivudski imidž uništila je brojnim skandalima. Imala je groznu prošlost, doživjela je silovanja, pobačaje i alkoholizam.

Glumica Bai Ling slavna je po brojnim filmovima koje je snimila, ali i golišavim modnim kombinacijama, u kojima sjajno izgleda čak i danas - kad ima 49 godina.

Pogledaj i ovo Zrinka Cvitešić (Foto: Instagram) Predivno Zrinka Cvitešić vratila se 23 godine unatrag i podijelila video koji nikog nije ostavio ravnodušnim

FOTO Mašnice nisu mogle sve pokriti - Pozirala polugola usred grada!

Sama je uništila svoju obećavajuću karijeru, a svemu bi mogla biti uzrok njena teška prošlost. - Slučajno ili namjerno, uništila sam prelijepu Bai Ling koju su svi voljeli, lijepu i talentiranu glumicu. Umjesto toga mediji su me predstavljali ko ludu kur..u koja svuda pokazuje bradavice. Postala sam lik koji je pop kultura Hollywooda napravila.

Ima 45 godina no izgleda poput djevojčice!

Postala sam žrtva tog imidža - rekla je Bai svojedobno. Iza lošeg imidža krije se teška sudbina koja je Bai zadesila kao djevojčicu. Od 14. do 17. godine života Bai je bila vojnikinja na Tibetu. Tijekom nesretnog perioda redovito su je napijali i seksualno zlostavljali drugi vojnici, a poslije jednog silovanja ostala je trudna. Pobacila je, a nakon toga završila u bolnici za mentalno oboljele. Oporavila se i počela glumiti, no tu nevoljama nije bio kraj. Odala se alkoholu te je čitav život sklona ekscesima.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene