TELEMACH DONOSI

Backstage s Miom: Mentalist otkrio čiju energiju osjeća u lutki i time posebno uzrujao jednog člana žirija

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Mentalist Antonijo i Mia Kovačić Maja Šuput u Backstageu s Miom Karaoke izazov u Backstageu s Miom +0 Lutka Galerija

Sve tajne backstagea Supertalenta i ove sezone otkrijte s Miom Kovačić. U neformalnom druženju s voditeljima, žirijem i kandidatima Backstage s Miom donosi najzanimljivije trenutke snimljene iza kamera.

U garderobi je uvijek zanimljivo pa je Mia odlučila saznati zašto je iza zatvorenih vrata tolika gužva. Golema modna kreacija koju je u prvoj polufinalnoj epizodi nosila Maja Šuput djelo je stilista Marka Grubnića i kostimografkinje Emine Kušan. U videu otkrijte koliko je materijala utrošeno da bi Maja Šuput ovaj put, kao i inače, zablistala za stolom s kojeg kandidatima stiže najstroži sud.

Maja Šuput u Backstageu s Miom Maja Šuput u Backstageu s Miom Foto: Nova Studio

Kako ne bi baš sve bilo lagodno, Mia je zapaprila kandidatima i prije izlaska na pozornicu pozvala ih na karaoke izazov.

Karaoke izazov u Backstageu s Miom Karaoke izazov u Backstageu s Miom Foto: Nova Studio

Kandidati su morali nastaviti pjevati pjesmu neovisno o tome znaju li tu pjesmu ili ne. U realizaciji izazova pomogao je EON koji omogućuje gledanje sadržaja do sedam dana unatrag, pa je Mia kandidatima premotala pjevačke nastupe emitirane u prijašnjoj epizodi Supertalenta, a kako su se snašli otkrijte u videu.

Mentalist Antonijo je otkrio čiju energiju osjeća u lutki koju koristi u nastupima i time posebno uzrujao jednog člana žirija.

Lutka Lutka Foto: Nova Studio

U Backstageu s Miom finalisti Josip Šušnjara, Emilio Alcantara i Azra Grljević otkrivaju kome su najzahvalniji za svoje uspjehe, kakvu hranu jedu i lijepe li se cure za njih nakon nastupa.

Nova StudioSadržaj je napravljen u produkciji Nova Studija, native tima Nove TV, u suradnji s partnerom Telemach po najvišim profesionalnim standardima.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene