Ava Karabatić opet je dala osebujni intervju.

Galerija


Ava Karabatić već neko vrijeme medijski obitava u Srbiji. Često tamo daje intervjue i govori o svojem životu, a sada je prokomentirala i stravičnu nesreću pjevača Darka Lazića koji se bori za svoj život.

Vezani članci Ava Karabatić (Foto: Instagram) Ava Karabatić u toplesu najavila da će se kandidirati za predsjednicu Ava Karabatić (FOTO: Srdjan Ilic/PIXSELL) Vjerovali ili ne, ovo je novo zanimanje Ave Karabatić, a potporu joj je dao i jedan političar

''Bila sam u Veneciji, ali u bilo kojem trenutku ja bih dala krv za Darka. Spremna sam dati gas i u štiklama otići darivati krv. Za bilo koga'', kazala je Ava.

Dakako nije to sve što je Ava rekla. Otkrila je Karabatić i od čega doživljava orgazam.

"Ja imam tri ljubavi u životu! Prva je književnost, druga slikanje, a treća sport. Kad pričam o tome doživljavam orgazam. Moj stil pisanja je poput Dostojevskog, ja moram staviti ekspresiju u svakom mojem djelu. U pjesništvu jako volim Desanku Maksimović, mogla bih se s njom i usporediti", piše srpski Kurir.

Ava je još rekla i kako su njezini dečki bili poput Bukovskog te da nije nikada padala na poznate muškarce. Tvrdi da su to uvijek bili liječnici ili njezina književna grupa.

Propast najpoznatijeg kuhara na svijetu: Jamie Oliver priznao da više nema novca

Slavni glazbenik kupio prve redove za koncert kolege kako bi dvorana izgledala prazno