Na "svadbi" se okupilo veselo mnošto, a ceremoniji je prisustvovao i Avin otac Ivica.


Starleta Ava Karabatić i saborski zastupnik Ivan Pernar u Splitu su se "obvezali na vječnu ljubav". Ava i Pernar glavne su zvijezde Splitskog karnevala zbog koje su simbolično odlučili uploviti u bračnu luku.

Vezani članci Lana Jurčević (Foto: Instagram) Malo je reći da je Lana Jurčević šokirala kostimom koji je odjenula za nastup na karnevalu! Kolinda Grabar-Kitarović (Foto: Nel Pavletić/Pixsell) Predsjednica u ekstravagantnom izdanju kakvo se rijetko viđa na humanitarnom karnevalskom balu u Rijeci

Pernar je od gradonačelnika Ive Baldasara dobio ključeve od grada i oženio Avu na rivi. Ceremoniji je prisustvovalo veselo mnoštvo pod maskama, a "veliki dan" svoje kćeri nije propustio ni Ivica Karabatić koji je koračao uz svoju kćer u bijeloj vjenčanici.

Vjenčanjem se na svom Facebooku pohvalio i sam Pernar koji je ceremoniju prenosio uživo. "Moje vjenčanje s Avom", napisao je saborski zastupnik uz video, a nedugo zatim objavio i par fotografija "novopečenih mladenaca" uz opis "prvi put". Sudeći prema opisu Ava mu neće biti prva i posljednja.