Zabava zagarantirana

Roze tange i Antiša iz Lokvice? Pogledajte fantastičan video zbog kojeg ćete ovog glumca još više zavoljeti

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Domaćeg glumca Asima Ugljena publika je zavoljela kroz lik Antiše u hit-seriji "Na granici" koja je nedavno došla svome kraju nakon dvije sezone.

Asim Ugljen 36-godišnji je domaći glumac koji je javnosti najpoznatiji po svojoj ulozi šarmantnog Antiše iz serije "Na granici" koja je, na žalost mnogih, došla svome kraju. Za razliku od Antiše u seriji, Asim je uglađen i uredan, ali jednako zabavan kao i njegov televizijski lik. 

Da je tome tako dokazao nam je i sudjelovanjem u našem zabavnom kvizu kojim smo pokušali doznati koji bi lik u seriji glumio da odlučuje računalo, tj. računalni algoritmi koji su zaprimili Asimove odgovore na pitanja. 

Spremno je stao pred kamere i odgovorio na niz zabavnih pitanja, pa nam je otkrio što bi trenutno najradije pojeo, koja mu je bila najdraža igračka kao klincu te koju bi slavnu glumicu ili glumca izveo na večeru. A uz to što nas je zabavio, Asim nas je uspio i iznenaditi nekim svojim odgovorima koje svakako nismo očekivali.

Stoga u našem videu saznajte kakve to veze imaju ružičaste tange s omiljenim Antišom


Sve o seriji "Na granici" pratite na službenoj stranici.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Upton (Foto: Profimedia) Kate Upton (Foto: Profimedia) Kate Upton (Foto: Instagram) Kate Upton (Foto: Instagram) +2 Kate Upton (Foto: Instagram) Celebrity Ni policajac nije mogao skinuti pogled s njezinih oblina u tajicama, no one pripadaju samo jednome

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene