Ashley Graham svijet je upoznao kao prvog plus-size modela koji je svim ostalim otvorio vrata dotad vrlo okrutnog modnog svijeta.

Galerija


Par je u sretnom braku nešto više od 8 godina.

Vezani članci Ashley Graham (Foto: Profimedia) Možda ima višak kilograma, no za oblinama ove ljepotice uzdišu i muškarci i žene diljem svijeta Ashley Graham (Foto: Profimedia) Najpoznatija plus size manekenka istaknula obline u kombinaciji koju se većina žena ne bi usudila obući

Ashley Graham svijet je upoznao kao prvog plus-size modela koji je svim ostalim otvorio vrata dotad vrlo okrutnog modnog svijeta koji je godinama prije toga preferirao mršavice.

Iako i dan danas dio ljudi u modnoj industriji, ali i javnosti, negoduje zbog invazije plus-size manekenki, Ashley nimalo ne mari za komentare, jer vrijedno radi i zarađuje milijune na naslovnicama, u editorijalima, ali i na modnim pistama na kojima ju sve češće viđamo.

Osim na poslovnom, manekenki cvjetaju ruže i na privatnom planu, i to još od 2009. godine kada je u crkvi upoznala svog sadašnjeg supruga, kinematografa Justina Ervina.

Ashley Graham (Foto: Profimedia)
Ashley Graham (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

Par se vjenčao godinu dana kasnije, a često su u intervjuima isticali kako su se čuvali do braka. Devet godina kasnije, par izgleda zaljubljeno kao i prvog dana, a nedavno su viđeni u New Yorku kako zajedno vježbaju.

Ovoga puta, svu pažnju je ukrao upravo Justin svojim isklesanim tijelom, a par često bojavljuje i na društvenim mrežama zajedničke treninge.

Čini se kako oni itekako znaju da parovi koji vježbaju zajedno, ostaju zajedno.