Američki glumac Arnold Schwarzenegger otvoreno je priznao kako su mu izvanbračne avanture bile najveća pogreška u životu.

Galerija


Šest godina nakon razvoda od dugogodišnje supruge Marije Shriver, koju je prevario s kućnom pomoćnicom s kojom ima sina, američki glumac Arnold Schwarzenegger otvoreno priznaje da su mu izvanbračne avanture bile najveća pogreška u životu. 

Arnold Schwarzenegger i Maria Shriver (Foto: Getty)
Arnold Schwarzenegger i Maria Shriver (Foto: Getty)

Već nekoliko puta javno je uputio ispriku svojoj bivšoj supruzi Mariji, s kojom je tijekom 25-godišnjeg braka dobio četvero djece, no Schwarzenegger se još uvijek jako kaje zbog načina na koji ju je povrijedio. "Ne trebam puno razmišljati kako bih shvatio da je to bila velika pogreška', rekao je glumac.

Arnold Schwarzenegger (Foto: Getty)
Arnold Schwarzenegger (Foto: Getty)

Naime, 2011. se doznalo da je glumac godinama varao suprugu s kućnom pomoćnicom Mildred Baenom u njihovu zajedničku domu, a iz te veze ima i izvanbračnog sina Josepha

Arnold je ubrzo i javno priznao kako je svjestan onoga što je napravio. "Razumijem i zaslužujem osjećaj bijesa i razočaranja među svojim prijateljima i obitelji", rekao je tada, a i tijekom svih ovih šest godina često je naglašavao kako žali zbog svojih postupaka, piše Daily Mail. Danas 70-godišnjak uživa u sretnoj vezi s 28 godina mlađom djevojkom Heather Milligan. Par se upoznao 2013. godine.