Objavljen je trailer za "Terminator: Dark Fate", a to znači samo jedno – Arnold i Linda su se vratili!

Galerija


35 godina nakon prikazivanja prvog nastavka franšize "Terminator", koja je proslavila Arnolda Schwarzeneggera i Lindu Hamilton, glavne junake tog kultnog filma, objavljen je trailer za novi nastavak – "Terminator: Dark Fate". 

Vezani članci Karen Cheng Genijalna je! Pokazala kako svatko može stvoriti iluzije s velikog platna, stvarno je jednostavno Slika nije dostupna Nekadašnja tinejdžerska zvijezda potpuno se izobličila

Dugoočekivani film režirao je Tom Miller, a producirao James Cameron. Glavne uloge ponovno su pripale Arnoldu Schwarzeneggeru i Lindi Hamilton. Prvi dio ove sage izašao je 1984., a drugi 1991. godine.


Tako su 71-godišnji Arnold i  62-godišnja Linda ponovno ujedinili svoje glumačke snage i zajedničkim trudom stvorili novi nastavak kultne priče kojoj će se mnogi sigurno veseliti. 

Nakon uspješne karijere na filmu Arnold Schwarzenegger prebacio se na politiku te je tako postao guverner Kalifornije, a mnogi bi željeli da postane i predsjednik. S druge strane, Linda Hamilton u posljednje vrijeme nije angažirana kao u prvim desetljećima svoje karijere, ali će ju novi nastavak "Terminatora" sada ponovno približiti crvenim tepisima. 

Gdje su danas natapirana frizura i topići? Potresna životna priča omiljene vrckaste dadilje