Arija Rizvić kazališnoj je publici poznata kao redateljica i glumica, a uskoro ćemo ju gledati u prvoj televizijskoj ulozi.

Galerija


Domaća publika od ove nedjelje moći će uživati u novoj dramskoj seriji Nove TV "Drugo ime ljubavi".

Vezani članci Jagoda Kumrić (Foto: Marko Lukunic/PIXSELL) Osvojila vas je ulogom razmažene bogatašice, a u novoj seriji igra oštroumnu novinarku Elizabeta Brodić (Foto: Dnevnik.hr) Glavna junakinja nove domaće serije naći će se u ljubavnom trokutu: ''Kemija je najbitnija"

Radi se o seriji prepunoj uzbudljivih zapleta i intriga, a na glumačkom popisu su brojna poznata imena poput Slavka Sobina, Momčila Otaševića, Ecije Ojdanić, Linde Begonje, Vlaste Ramljak, Mislava Čavajde, ali i neka nova koja će podjednako oduševiti publiku.

To su Dado Ćosić, Stjepan Perić, Konstantin Haag, Marko Todorović, Slavko Juraga, Dragan Veselić, Franka Klarić, Maja Jurić, ali i Arija Rizvić koja u glumačkom svijetu nije nepoznata. Zapravo se radi o glumici, ali i kazališnoj redateljici.

Naime, Arija je režirala niz predstava i glumila u velikom broju njih, dobila nagradu publike za najbolju predstavu "Povratak" na Marulićevim danima u Splitu i još dvije glumačke nagrade na Festivalu glumca. Režirala je i dvije glazbeno-dramske predstave. Nas je zanimalo koja je uloga u seriji pripala ovoj lijepoj i talentiranoj dami te kakve scene baš nikada ne bi snimila.

"Ovo mi je prvo televizijsko iskustvo i jako se veselim", otkrila nam je odmah na početku. "Glumačka ekipa je stvarno odlična i svi smo i privatno odlično kliknuli. Zasad sam jako zadovoljna sa svime", zaključila je Arija kojoj je u seriji pripala uloga Maje.

"Maja je mlada i buntovna tinejdžerica te najmlađa članica obitelji Krpan. Mislim da bi se mogla svidjeti mlađoj publici, jer je jako moderna, prati modu, ima Instagram, influencerica je... Mislim da će to biti jako zanimljivo", naglašava te ističe kako je Maja zapravo pozitivan lik, iako je malo problematična... "To je sve iz nekih frustracija koje ona ima u obitelji i svega što joj se izdogađalo tijekom godina."

"Komentari i kritike su uvijek tu i mi ne možemo utjecati na to. Bit će i pozitivnih i negativnih komentara, ali nećemo se zamarati s tim", veselo poručuje talentirana brineta koja će ovom ulogom zasigurno privući velik broj obožavatelja.

Na kraju nam je priznala da je jako otvorena za sve. Upravo zato, za niti jednu scenu neće reći da je baš nikada ne bi snimila. "Ako je redatelj dobar i imam povjerenja u snimateljsku ekipu, pristala bih na dosta stvari. Meni je najvažnije to povjerenje."

Cijeli intervju pogledajte u našoj galeriji. 

Više o likovima nove serije saznajte OVDJE.

Seriju 'Drugo ime ljubavi' ne propustite ovu nedjelju u 20:15 na Novoj TV.