Ariel Winter nedavno je viđena u Kaliforniji, no ovoga puta nije privlačila pozornost seksi odjećom.

Galerija


Mladoj glumici tek je 21 godina.

Vezani članci Ariel Winter Kao slatka djevojčica obarala nas je s nogu svojim humorom, ali od pojavljivanja u poznatoj seriji jako se promijenila Slika nije dostupna Dečko joj rekao da je predebela za seks. Evo kako je reagirala!

Radi se o Ariel Winter koja je nedavno viđena u Kaliforniji pri dolasku u filmski studio, no ovoga puta nije privlačila pozornost seksi odjevnim kombinacijama, već nečim sasvim drugim.

Naime, mlada glumica iznenadila je drastičnim gubitkom kilograma koji je bio vidljiv i u potpuno crnoj i nešto široj kombinaciji traperica i majice.

Ariel je od samih televizijskih početaka bila okarakterizirana kao "holivudska slatkica", a onda je počela provocirati javnost golišavim fotografijama na društvenim mrežama koje su često graničile s dobrim ukusom. Logično, u prvom planu su bile njezine raskošne obline koje nije skrivala, već upravo suprotno, a često se znala svađati s obožavateljima koji su ju napadali zbog viška kilograma.

Ni na holivudskim crvenim tepisima nije bila drugačija situacija, pa je javnost često kritizirala mladu glumicu zbog nedostatka ukusa i nepoštivanja dress codea. Njene su haljine tako redovito bile dekoltirane ili s previsokim izrezima, a sveukupni dojam bio je još grozniji s obzirom na njezine godine.

Ariel je neko vrijeme punila stupce i pričom kako ju je majka fizički i psihički zlostavljala zbog čega se odvojila od nje. Zbog majčine čudne naravi, glumica je slabo bila u kontaktu s ocem, no otkad se odvojila od nje, uspjela je popraviti odnos s njim. Nasilna majka dobila je i zabranu pristupa mladoj zvijezdi.

Glumica se smirila i s golišavim fotografijama na društvenim mrežama, a ovaj joj imidž ionako bolje stoji. 

Srpska voditeljica objavila prvu fotografiju iz bolnice nakon što joj je autobus otkinuo ruku