Novi imidž

Slatkica zanosnih oblina s mnoštvom provokativnih fotografija na Instagramu drastično smršavjela

Ariel Winter (Foto: Profimedia) Ariel Winter (Foto: Profimedia) Profimedia 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Ariel Winter (Foto: Profimedia) Ariel Winter (Foto: Profimedia) Ariel Winter (Foto: Instagram) Ariel Winter (Foto: Instagram) Ariel Winter (Foto: Instagram) Ariel Winter (Foto: Instagram) Ariel Winter (Foto: Instagram) Ariel Winter (Foto: Instagram) +0 Ariel Winter (Foto: Instagram) Galerija

Ariel Winter nedavno je viđena u Kaliforniji, no ovoga puta nije privlačila pozornost seksi odjećom.

Mladoj glumici tek je 21 godina.

Pogledaj i ovo Ariel Winter (Foto: Profimedia) mučni detalji... Od početaka karijere potpuno je promijenila imidž, a istinu o njezinu odnosu s majkom rijetki su znali

Radi se o Ariel Winter koja je nedavno viđena u Kaliforniji pri dolasku u filmski studio, no ovoga puta nije privlačila pozornost seksi odjevnim kombinacijama, već nečim sasvim drugim.

Naime, mlada glumica iznenadila je drastičnim gubitkom kilograma koji je bio vidljiv i u potpuno crnoj i nešto široj kombinaciji traperica i majice.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ARIEL WINTER (@arielwinter) on

Ariel je od samih televizijskih početaka bila okarakterizirana kao "holivudska slatkica", a onda je počela provocirati javnost golišavim fotografijama na društvenim mrežama koje su često graničile s dobrim ukusom. Logično, u prvom planu su bile njezine raskošne obline koje nije skrivala, već upravo suprotno, a često se znala svađati s obožavateljima koji su ju napadali zbog viška kilograma.

Ni na holivudskim crvenim tepisima nije bila drugačija situacija, pa je javnost često kritizirala mladu glumicu zbog nedostatka ukusa i nepoštivanja dress codea. Njene su haljine tako redovito bile dekoltirane ili s previsokim izrezima, a sveukupni dojam bio je još grozniji s obzirom na njezine godine.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ARIEL WINTER (@arielwinter) on

Ariel je neko vrijeme punila stupce i pričom kako ju je majka fizički i psihički zlostavljala zbog čega se odvojila od nje. Zbog majčine čudne naravi, glumica je slabo bila u kontaktu s ocem, no otkad se odvojila od nje, uspjela je popraviti odnos s njim. Nasilna majka dobila je i zabranu pristupa mladoj zvijezdi.

Glumica se smirila i s golišavim fotografijama na društvenim mrežama, a ovaj joj imidž ionako bolje stoji. 

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Dea Đurđević i Željko Mitrović (Foto: Instagram) Dea Đurđević (Foto: Instagram) Dea Đurđević (Foto: Instagram) Dea Đurđević (Foto: Instagram) +7 Dea Đurđević (Foto: Instagram) Celebrity Srpska voditeljica objavila prvu fotografiju iz bolnice nakon što joj je autobus otkinuo ruku

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene