Umjetnici i slavne osobe, putem društvenih mreža izrazili su sućut i zgražanje nad napadom nakon koncerta Ariane Grande u Manchesteru, u kojemu je poginulo najmanje 22 osoba, a 59 ih je ozlijeđeno.


Nekoliko sati nakon eksplozije u Manchesteru, sama pjevačica, Ariana Grande je tvitala da je "slomljena", da joj je žao i da jednostavno nema riječi.

Vezani članci Pucnjava u Moskvi - 2 Tragedija u hotelu u Rusiji: Eksplodirao vrelovod, najmanje petero poginulih Slika nije dostupna Vojska na ulicama Manchestera, uhićen još jedan muškarac kojeg se povezuje s napadom

Riječima podrške pridružili su joj se i slavne kolege. "Moje misli i molitve su uz sve koji su pogođeni tragedijom u Manchesteru. Svima šaljem ljubav", napisala je Taylor Swift. Riječima podrške pridrućili su se i Katy Perry, Demi Lovato, Justin Timberlake, ali i nogometaš David Beckham. "Uznemirujuće vijesti iz Manchestera. Kao oca i čovjeka, ovo što se dogodilo, istinski me rastužilo. Moje misli su sa svima koji su pogođeni ovom tragedijom", napisao je David na društvenim mrežama.

Nakon stravičnog terorističkog napada pjevačica je otkazala europsku turneju do daljnjeg. "Ariana neće nastupiti u četvrtak u Londonu, a odlučila je i da će cijelu europsku turneju staviti na čekanje uključujući i nastupe zakazane u Engleskoj, Belgiji, Poljskoj, Njemačkoj i Švicarskoj", izjavio je izvor za TMZ.