otkazala turneju do daljneg

Ariana Grande nakon stravične eksplozije: "Slomljena sam, nemam riječi"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Umjetnici i slavne osobe, putem društvenih mreža izrazili su sućut i zgražanje nad napadom nakon koncerta Ariane Grande u Manchesteru, u kojemu je poginulo najmanje 22 osoba, a 59 ih je ozlijeđeno.

Nekoliko sati nakon eksplozije u Manchesteru, sama pjevačica, Ariana Grande je tvitala da je "slomljena", da joj je žao i da jednostavno nema riječi.

Pogledaj i ovo showbuzz Potvrđeno je Dva tjedna nakon tragedije: Humanitarni koncert Ariane Grande u Manchesteru

Riječima podrške pridružili su joj se i slavne kolege. "Moje misli i molitve su uz sve koji su pogođeni tragedijom u Manchesteru. Svima šaljem ljubav", napisala je Taylor Swift. Riječima podrške pridrućili su se i Katy Perry, Demi Lovato, Justin Timberlake, ali i nogometaš David Beckham. "Uznemirujuće vijesti iz Manchestera. Kao oca i čovjeka, ovo što se dogodilo, istinski me rastužilo. Moje misli su sa svima koji su pogođeni ovom tragedijom", napisao je David na društvenim mrežama.

 

Heartbreaking news from Manchester. As a father & a human what has happened truly saddens me. My thoughts are with all of those that have been affected by this tragedy...

A post shared by David Beckham (@davidbeckham) on

Nakon stravičnog terorističkog napada pjevačica je otkazala europsku turneju do daljnjeg. "Ariana neće nastupiti u četvrtak u Londonu, a odlučila je i da će cijelu europsku turneju staviti na čekanje uključujući i nastupe zakazane u Engleskoj, Belgiji, Poljskoj, Njemačkoj i Švicarskoj", izjavio je izvor za TMZ.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene