Glazbeno-komičarski par u vezi je nešto više od 3 mjeseca, a već su se zaručili.

Galerija


Par je zajedno tek nekoliko mjeseci.

Vezani članci Ariana Grande, Pete Davidson (Foto: Profimedia) Zaručili se nakon svega mjesec dana, no mladi celebrity par ipak je pred prekidom? Ariana Grande NY (Foto: Profimedia) Ariana Grande ne izgleda najbolje nakon smrti bivšeg dečka Mac Millera

Radi se o pjevačici Ariani Grande i njezinom zaručniku, komičaru Peteu Davidsonu koji su zajedno od svibnja ove godine.

 

A post shared by Ariana Grande (@arianagrande) on

No Pete nije gubio vrijeme pa je pred svoju djevojku kleknuo nakon samo mjesec dana viđanja, a duo se od tada doslovno ne odvaja jedno od drugoga te slatkim fotografijama gotovo svakodnevno oduševljavaju svoje obožavatelje.

 

A post shared by Ariana Grande (@arianagrande) on

Tako su i sinoć stigli zajedno na dodjelu MTV VMA nagrada koja se održavala u New Yorku, a pažnju su privlačili, među ostalim, i činjenicom da čitavo vrijeme nisu skidali ruke jedno s drugoga. Tijekom preuzimanja nagrade, Ariana je spomenula zaručnika i u kratkom govoru te mu poručila "hvala ti što postojiš".

Ariana Grande, Pete Davidson (Foto: Profimedia)
Ariana Grande, Pete Davidson (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

Podsjetimo, pjevačica je itekako iznenadila obožavatelje objavom o zarukama, jer su mnogi mislili kako je još uvijek u vezi s bivšim dečkom, reperom Mac Millerom. No Ariana se o prekidu naknadno oglasila na Twitteru te otkrila kako su prekinuli prije nego je započela novu vezu.

Ariana Grande, Pete Davidson (Foto: Profimedia)
Ariana Grande i Mac Miller (Foto: Instagram) Foto: Instagram

Tada je otkrila i razloge raspada 2-godišnje veze, a osvrnula se na činjenicu da je reperu više bila kao majka, a manje djevojka, jer je bio nesposoban zbog ovisnosti brinuti se za sebe kao odrasli muškarac.

Još uvijek se ne zna kada golupčići planiraju pred oltar.