Slovenski koreograf Anže Škrube pleše s najvećim svjetskim zvijezdama, pa tako i sa Chrisom Brownom. Nastupio je s njim i na Zrću.


Slovenski koreograf Anže Škrube može se pohvaliti da je u svojoj karijeri imao priliku raditi sa svjetskim zvijezdama. Njegove plesne ideje pronašle su mjesto u nastupima velikih imena kao što su prerano preminuli Prince, Justin Timberlake, Usher, ali imao je prilike surađivati i još uvijek surađuje s našim domaćim zvijezdama kao što je Severina.

Sve oko nastupa Chrisa Browna na Zrću prati novinarka Ines Ibrišević.

Upravo je on imao čast raditi na nastupu Chrisa Browna koji se se održao na Zrću pred više od petnaest tisuća rasplesane ekipe. Iako Chris ima status jednog od najpoznatijih r'n'b zvijezda, Anže s njim radi već godinu i pol i opisuje ga kao 'sasvim normalnog dečka'.

Vezani članci Slika nije dostupna CHRIS BROWN STIGAO U HRVATSKU Koncert počinje u 21:30 Slika nije dostupna ZAVIRILI SMO NA NAJVEĆI TULUM U HRVATSKOJ! Tu zabava ne prestaje nikad!

'Moraš biti malo radoholičar u ovakvom poslu, uvijek smo na putu, uvijek vježbamo, ponekad bude malo naporno, ali puno toga i vidimo i naučimo. Chris je jedan od najboljih plesača i zabavljača koje ja poznajem. Kada je ples u pitanju zaista moraš svaki put dati sve od sebe.

Na loše komentare o sebi Chris se ne obazire i živi svoj život, a Anže objašnjava da je velik dio priča koje kolaju medijima daleko od prave istine i Chrisa kakvog on poznaje.

'Privatno, on ti je super dečko, definitivno genijalac u svemu što radi. Riše, piše, vježba, producira glazbu. Mi privatno pričamo o svemu, o umjetnosti, ja stvarno mislim da je on super dečko. Mediji kažu da je on luđak, ali ako nisi pomalo lud onda ne možeš biti zvijezda. Ukoliko bi njega zabrinjavao svaki loš komentar koji čuje, vjerojatno ne bi mogao opstati u ovom poslu. Mediji te mogu ubiti, ali te mogu i osnažiti. On ti je pozitivac, kreativac i sve što on razmišlja ti je kreativa i svaki put odradi što treba i to ti je to, to je sve čime se on bavi', kaže Anže koji najavljuje da publika večeras može očekivati pravi spektakl.