Antonio Banderas iza sebe ima dva propala braka, a sreću je pronašao u Nicole Kimpel.

Galerija


Parovi s velikim razlikama u godinama nisu baš nikakva novost. Posebno ne ispod holivudskih brda, a najčešći su parovi u kojima je muškarac znantno stariji od svoje odabranice.

Vezani članci Indya Moore (Foto: Getty Images) Malo tko se nije okrenuo za transrodnom glumicom u haljini ispod koje nije nosila donje rublje Slika nije dostupna Razmjenjivali nježnosti: Glumac uživa u društvu mlađe djevojke

To vrijedi i u slučaju 58-godišnjeg glumca Antonia Banderasa, koji je sreću pronašao s 37-godišnjom Nicole Kimpel, a ona mu je bila i zanosna pratnja na nedavno održanoj dodjeli Emmyja.

Antonio Banderas i Nicole Kimpel (Foto: Getty)
Antonio Banderas i Nicole Kimpel (Foto: Getty)

Par je započeo svoju vezu 2014. godine, nedugo nakon njegova razvoda od glumice Melanie Griffith, s kojom je proveo 20 godina i s kojom ima kćer Stellu. Par se službeno rastao u prosincu 2015. godine, a kao razlog naveli su "nepomirljive razlike".

Antonio Banderas i Melanie Griffith (Foto: Getty)
Antonio Banderas i Melanie Griffith (Foto: Getty)

Prije Melanie, Antonio je bio u braku s Anom Lezom, s kojom je proveo desetljeće, a zanimljivo je kako je i vezu s Melanie započeo dok je još bio službeno u braku.

Nicole je česta pratnja svom poznatom dečku na crvenim tepisima, a par uvijek oduševi elegantnim i glamuroznim kombinacijama.

Lijepa plavuša uz svog je izabranika bila i u siječnju kada je imao srčani udar, no, srećom, glumac se brzo oporavio.