Nigdje bez nje

Zanosna pratnja: Nije mogao prestati ljubiti suprugu koja je nosila prozirnu haljinu

Antonio Banderas i Nicole Kimpel (Foto: Profimedia) Antonio Banderas i Nicole Kimpel (Foto: Profimedia) Profimedia 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Antonio Banderas i Nicole Kimpel (Foto: Profimedia) Antonio Banderas i Nicole Kimpel (Foto: Getty) Antonio Banderas i Nicole Kimpel (Foto: Getty) Antonio Banderas i Nicole Kimpel (Foto: Getty) Antonio Banderas i Nicole Kimpel (Foto: Getty) Antonio Banderas i Melanie Griffith (Foto: Getty) +0 Antonio Banderas i Melanie Griffith (Foto: Getty) Galerija

Antonio Banderas iza sebe ima dva propala braka, a sreću je pronašao u Nicole Kimpel.

Parovi s velikim razlikama u godinama nisu baš nikakva novost. Posebno ne ispod holivudskih brda, a najčešći su parovi u kojima je muškarac znantno stariji od svoje odabranice.

Pogledaj i ovo Melanie Griffith i Antonio Banderas (Foto: Getty) nema labavo! Zavodnik ne nalikuje na sebe, skrivao lice dok je trčao da bi bio u formi za 21 godinu mlađu ljepoticu

To vrijedi i u slučaju 58-godišnjeg glumca Antonia Banderasa, koji je sreću pronašao s 37-godišnjom Nicole Kimpel, a ona mu je bila i zanosna pratnja na nedavno održanoj dodjeli Emmyja.

Antonio Banderas i Nicole Kimpel (Foto: Getty) Antonio Banderas i Nicole Kimpel (Foto: Getty) Foto: Getty

Par je započeo svoju vezu 2014. godine, nedugo nakon njegova razvoda od glumice Melanie Griffith, s kojom je proveo 20 godina i s kojom ima kćer Stellu. Par se službeno rastao u prosincu 2015. godine, a kao razlog naveli su "nepomirljive razlike".

Antonio Banderas i Melanie Griffith (Foto: Getty) Antonio Banderas i Melanie Griffith (Foto: Getty) Foto: Getty

Prije Melanie, Antonio je bio u braku s Anom Lezom, s kojom je proveo desetljeće, a zanimljivo je kako je i vezu s Melanie započeo dok je još bio službeno u braku.

Nicole je česta pratnja svom poznatom dečku na crvenim tepisima, a par uvijek oduševi elegantnim i glamuroznim kombinacijama.

Lijepa plavuša uz svog je izabranika bila i u siječnju kada je imao srčani udar, no, srećom, glumac se brzo oporavio.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene