Nije tajna da su je mnogi strani i domaći mediji prizivali najljepšom košarkašicom, no njezino srce osvojio je samo jedan muškarac.


Ovakvu Antoniju Mišuru još nismo vidjeli: Prava je fatalna zavodnica!

Lijepa košarkašica Antonija Mišura u kolovozu se udajeza košarkaša Marka Sandrića. 'Istina je, Marko i ja ćemo se vjenčati u Šibeniku nakon deset godina veze. S obzirom da smo oboje iz Šibenika, ne postoji ljepše mjesto za naš dan', rekla je 26-godišnja Antonija za Story.

Vezani članci Antonija Mišura Sandrić - 1 Naša najljepša košarkašica krstila dijete: Majka i kći zablistale u bijelom na raskošnoj proslavi Slika nije dostupna BRAČNI KORACI Izašao video prvih trenutaka lijepe Antonije i supruga

Lijepa košarkašica trenutno igra u klubu Toulouse Metropole Basket, a Marko se doselio s njom u Francusku. Znaju se cijeli život, a iz prijateljstva se rodila i ljubav. Mnogi strani mediji, ako i drugi NBA košarkaši, slažu se kako je Antonija prava ljepotica.

Lijepoj sportašici laskaju komplimenti, no draži su joj sportski uspjesi. Pred njom su sada neke nove obaveze, a u jednom od intervjua Antonija je još prije par godina rekla da se vidi s Markom u braku i s dvoje djece – taj dio sada će uskoro postati i stvarnost. Bit će to sigurno jedno od vjenčanja o kojem će se pričati...
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook