Objavila na Instagramu

Antonija Mišura postala je majka: Košarkašica je rodila djevojčicu i otkrila koje su joj ime odabrali

Antonija Mišura Sandrić (Video: IN Magazin) Antonija Mišura Sandrić (Video: IN Magazin) In Magazin 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Antonija Mišura Sandrić (Video: IN Magazin) Galerija

Košarkašici Antoniji Mišuri Sandrić i njezinu suprugu Marku to je prvo dijete, a Šibenčanka je rekla kako bi željela imati dvoje djece.

Košarkašica Antonija Mišura Sandrić (31) rodila je djevojčicu Taru u ponedjeljak. Antonia, koja je u braku s košarkašem Markom Sandrićem (32), pohvalila se sretnom viješću na Instagramu.

Pogledaj i ovo Antonija Mišura Sandrić "Noge od milijun dolara" Jedna od najljepših hrvatskih sportašica riješila se hejtera i ovo ljeto neometano časti prizorima koji oduzimaju dah!

"Bože dragi, fala ti na našoj curici", napisala je Antonija pokraj fotografije kćeri. Košarkašica je rodila u Općoj bolnici Šibenik, a dolazak prinove također je najavila na društvenoj mreži.

"Kuku! Tara je odlučila van! Vidimo se uskoro", otkrila je Antonija.

Košarkašica se u kolovozu 2015. udala za Marka nakon 10 godina veze u katedrali sv. Jakova u Šibeniku. Trudnoću je objavila u srpnju 2019. na Instagramu, a ranije je za časopis Gloriju izjavila kako s mužem želi imati dvoje djece.

  1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Lady Gaga i Christian Carino (Foto: Profimedia) Lady Gaga i Christian Carino (Foto: Getty Images) Taylor Kinney Lady Gaga (Foto: Getty) Lady Gaga (Foto: Instagram) +1 Lady Gaga (Foto: Profimedia) Celebrity Potvrdila ono o čemu se dugo šuškalo: Objavila prvu fotku s novim dečkom i šokirala obožavatelje!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene