Čestitamo!

Naša najljepša košarkašica podijelila sretne vijesti: "Mama i tata su postali bogatiji za još jedno blago!"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Antonija Mišura Sandrić rodila je drugo dijete, a objavila je fotografiju iz bolnice sa svojim suprugom Markom.

Košarkašica Antonija Mišura Sandrić na Instagramu je objavila fotografiju iz rodilišta na kojoj pozira sa svojim suprugom Markom te je napisala da je rodila drugo dijete.

Pogledaj i ovo Antonija Mišura Sandrić "Noge od milijun dolara" Jedna od najljepših hrvatskih sportašica riješila se hejtera i ovo ljeto neometano časti prizorima koji oduzimaju dah!

"Mama i tata su postali bogatiji za još jedno blago. Bogu dragom hvala braco nam je stigao živ i zdrav", napisala je uz fotografiju iz bolnice.

Da je ponovno trudna, Antonija je otkrila pratiteljima u kolovozu prošle godine, a na Instagramu je odonda dijelila brojne detalje o trudnoći.

Košarkašica je prije nekoliko mjeseci oduševila mnoge interijerom svojeg luksuznog stana, a mnogi su je tada kroz šalu pitali mogu li se useliti kod nje.

Podsjetimo, Antonija i njezin suprug Marko vjenčali su se u kolovozu 2015. u katedrali sv. Jakova u Šibeniku, nakon deset godina veze. Par je u veljači 2020. godine dobio kćer Taru, a košarkašica je prije toga za časopis Gloria izjavila kako s mužem želi imati dvoje djece.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Rebecca Loos (Foto: Instagram) Rebecca Loos (Foto: Instagram) Rebecca Loos (Foto: Profimedia) Rebecca Loos i David Beckham (Foto: Profimedia) +0 Rebecca Loos (Foto: Instagram) Nekad i sad Zbog afere s poznatim nogometašem za nju je saznao cijeli svijet, a fatalna brineta danas živi potpuno drugačijim životom

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene