fotografije koje tope srca

Naša najljepša košarkašica pozirala u donjem rublju s obitelji pa istaknula najljepši dio majčinstva: "Zar nije predivno?"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Antonija Mišura Sandrić je objavila niz fotografija s obitelji i istaknula da joj je na prvom mjestu.

Antonija Mišura Sandrić dobila je početkom veljače kćerkicu Taru s mužem Markom Sandrićem i nerijetko ističe na Instagramu koliko ju novo poglavlje u životu ispunjava. 

Pogledaj i ovo Antonija Mišura Sandrić uživa u majčinstvu Jedna od najljepših hrvatskih sportašica snimljena u preslatkim trenucima sa svojom mini kopijom, čak su se i jednako obukle!

Naša najljepša košarkica je objavila nekoliko slika na kojima su ona i suprug u donjem rublju, a kraj njih je i dijete. Uz fotografiju na kojoj doji Antonija je otkrila da joj je to najljepši dio majčinstva. 

"Mislim da je dojenje najljepši dio majčinstva. Meni osobno je to predivno i nikad nisam imala problem u javnosti dojiti ili se sakrivati, naravno uvijek uz dozu pristojnosti među ljudima, ali zar ovo nije predivno vidjeti i osjetiti", napisala je sportašica. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mislim da je dojenje najljepši dio majčinstva.Meni osobno je to predivno i nikad nisam imala problem u javnosti dojiti ili se sakrivati ,naravno uvijek uz dozu pristojnosti među ljudima, ali zar ovo nije predivno vidjeti i osjetiti🥰🙏🏻🍼 #momanddaughter 🎀

A post shared by Mrs.Sandric💍(ex Mišura) (@antonijamisurasandric) on

Mnoge pratiteljice su se složile s Antonijom. "Definitvno najljepši osjećaj", "Najdivniji period majčinstva. I svaki novi dan", "Slažem se", "Predivne su sve fotke, ali ova mi je naj. I najljepši osjećaj, definitivno", "Preslatko", "Divno", "Savršena slika majke! Ajme ova ručica mala!", komentirale su. 

Uz jednu fotografiju je košarkašica istaknula da joj je obitelj na prvom mjestu dok je za kćerkicu napisala da je njezina sreća najveća. "Vidi se da je mama bila sportašica", našalila se Antonija kraj slike na kojoj diže kćer i ljubi. 

Inače, košarkašica se u kolovozu 2015. udala za Marka nakon 10 godina veze u katedrali sv. Jakova u Šibeniku. Trudnoću je objavila u srpnju 2019. na Instagramu, a ranije je za časopis Gloriju izjavila kako s mužem želi imati dvoje djece.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene