Svojim novim izgledom Antonija se pohvalila na Instagramu i zapanjila svoje pratitelje.


Zgodna košarkašica Antonija Mišura, danas Sandrić, odlučila se poigrati sa svojim izgledom. Atraktivna sportašica skratila je svoju dugu plavu kosu, odrezala šiške i postala gotovo neprepoznatljiva. Svojim novim izgledom pohvalila se na Instagramu i zapanjila svoje pratitelje. "Ekstra", "Odlično", "Izgledaš sjajno", "Seksi", samo su neki od komentara koji su osvanuli ispod fotografije.

Vezani članci Slika nije dostupna BRAČNI KORACI Izašao video prvih trenutaka lijepe Antonije i supruga Slika nije dostupna Vjenčanja, proslave i bolnice - tako je protekao buran estradni tjedan

Inače, Antonija već godinama slovi za našu najzgodniju sportašicu, a njena ljepota primijećena je i van granica Hrvatske. Tijekom Olimpijskih igara u Londonu mnoge je očarala izgledom pa su je neki svjetski mediji prozvali čak i najljepšom sportašicom na svijetu.

 

Iako je mnogima zapela za oko, lijepa Antonija prije dvije godine na vječnu ljubav zaklela se košarkašu Marku Sandriću s kojim je prije braka bila u vezi više od 10 godina. Sudeći prema fotografijama s društvenih mreža čini se da joj brak itekako godi.