Svojim novim izgledom Antonija se pohvalila na Instagramu i zapanjila svoje pratitelje.


Zgodna košarkašica Antonija Mišura, danas Sandrić, odlučila se poigrati sa svojim izgledom. Atraktivna sportašica skratila je svoju dugu plavu kosu, odrezala šiške i postala gotovo neprepoznatljiva. Svojim novim izgledom pohvalila se na Instagramu i zapanjila svoje pratitelje. "Ekstra", "Odlično", "Izgledaš sjajno", "Seksi", samo su neki od komentara koji su osvanuli ispod fotografije.

Vezani članci Antonija Mišura - 1 Antonija Mišura nakon potresa u rodnom joj gradu: "Ovakav strah nisam osjetila nikad, ljudi moji, molimo se Bogu što više!" Vjenčanje Antonije Mišure (Foto: Duško Jaramaz/Pixsell) Najljepša hrvatska košarkašica blista od sreće: "Hvala ti, Bože, što si mi dao šansu..."

Inače, Antonija već godinama slovi za našu najzgodniju sportašicu, a njena ljepota primijećena je i van granica Hrvatske. Tijekom Olimpijskih igara u Londonu mnoge je očarala izgledom pa su je neki svjetski mediji prozvali čak i najljepšom sportašicom na svijetu.

 

Iako je mnogima zapela za oko, lijepa Antonija prije dvije godine na vječnu ljubav zaklela se košarkašu Marku Sandriću s kojim je prije braka bila u vezi više od 10 godina. Sudeći prema fotografijama s društvenih mreža čini se da joj brak itekako godi.