Iako se maknula iz modnog te svijeta raznih izbora ljepote i uspješno zaplovila onim sportskim, zanosna brineta još uvijek se može pohvaliti vitkom linijom kojoj se dive i muškarci i žene.

Galerija


Ono što je Elle Macpherson u svijetu, to je Antea Kodžoman u Hrvatskoj.

Vezani članci Antea Kodžoman Manekenka koja je punila medije burnim životom prošetala centrom Zagreba, no svu je pažnju ukrao outfit njezinog psa Ema Gračan Na Zagrebačkom Velesajmu ovog vikenda okupile su se brojne domaće ljepotice, modnom pistom prošetale Daniela i Ema Gračan

Australska manekenka već godinama opravdano nosi nadimak "The Body", odnosno "Tijelo", a vlasnica jednog od najzanosnijih među domaćim damama svakako je bivša manekenka Antea Kodžoman.

Iako se maknula iz modnog te svijeta raznih izbora ljepote i uspješno zaplovila onim sportskim, zanosna brineta još uvijek se može pohvaliti vitkom linijom kojoj se dive i muškarci i žene.

Podsjetimo, diplomirana se ekonomistica nakon uspješne modne karijere zaposlila u nogometnom klubu Lokomotiva, u kojem obavlja dužnosti direktorice marketinga, a modnu karijeru može zahvaliti mentorici i prijateljici Snježani Mehun, koja ju je davnih dana zapazila na ulici te joj predložila da se prijavi na izbor za Kraljicu Zagreba.

Antea Kodžoman (Foto: Goran Jakus/PIXSELL)
Antea Kodžoman (Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL) Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

Antea je 1999. godine proglašena i Kraljicom Hrvatske, a neko je vrijeme manekensku karijeru gradila i izvan granica Lijepe Naše.

Iz modnih dana održala je neka bliska prijateljstva, kao npr. ono s bivšom misicom Majom Cvjetković, a cure su nekada bile poznate kao velike ljubiteljice tulumarenja, što u Zagrebu, što na Hvaru, koji je već godinama poznata ljetna destinacija domaćih zvijezda.

Njezin ljubavni život s druge strane oduvijek je zavijen velom tajne, a Antea niti jednu vezu nikada nije potvrdila. Tako su ju spajali s Josipom Šelendićem, Franom Barbierijem, Novicom Petračem i Ivanom Todorićem, a zanosna brineta opovrgnula je i estetske operacije koje su joj se često pripisivale.

Kako god bilo, čini se da Antea jednostavno ne stari. 

Karleuša se ne može smiriti! Evo što će napraviti kako bi se surovo osvetila Ognjenu Vranješu

Emil Tedeschi ženi kćer jednog od najbogatijih Hrvata? Starija je od njega čak 17 godina

Prelijepa Brazilka prekinula s dečkom za kojeg se od početka šuškalo da uopće ne voli žene

Žrtva sekte: Životna priča glumice koja je ubijena u osmom mjesecu trudnoće