Maja Cvjetković i Antea Kodžoman nekada su žarile i palile domaćim pistama, a danas žive potpuno drugačije živote.

Galerija


U srijedu je na zagrebačkom Velesajmu održana 2. večer BIPA Fashion.hr-a, koja je okupila brojna poznata lica na jednom mjestu.

Vezani članci Antea Kodžoman Manekenka koja je punila medije burnim životom prošetala centrom Zagreba, no svu je pažnju ukrao outfit njezinog psa Maja Cvjetković (Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL) Kako ju 20 godina stariji suprug pušta samu? Maja prošetala u haljini dubokog dekoltea

To je učinila revija poznatog domaćeg dizajnera Ivice Skoke, a kao i uvijek, pripadnice nježnijeg spola ukrale su svu pažnju.

Većina njih blistala je u Skokinim kreacijama, a među njima su bile i dvije bivše manekenke koje su nekad žarile i palile domaćim eventima. Riječ je o Maji Cvjetković i Antei Kodžoman, koje su s godinama postale i bliske te nerazdvojne prijateljice.

Djevojke su rado pozirale zajedno, a duge haljine stajale su im kao salivene.

Nakon modne karijere Antea je postala direktorica marketinga NK-a Lokomotiva, a privatni život skriva kao zmija noge. Također, ljepotica se više ne pojavljuje tako često na raznim društvenim događanjima, pa svaki put kad se pojavi izazove veliki interes.

I Maja se povukla sa scene, a modne piste i svjetla reflektora zamijenila je mirnim obiteljskim životom sa suprugom, 20 godina starijim poduzetnikom Andrijom Kevićem, za kojeg se udala 2017. godine i s kojim je iste godine dobila kćerkicu Vitu.

Tako se Maja češće može vidjeti u šetnji sa svojom mezimicom nego na događanjima, no čini se kako su bivše kolegice i prijateljice ovu večer iskoristile za odmor od poslovnih i obiteljskih obveza.

Anteu se u prošlosti povezivalo sa "zlatnim dečkima" poput Ivana Todorića te Josipa Šelendića, a još se pamti skandal iz 2009. godine kada se današnja direktorica te bivša Kraljica Hrvatske fizički obračunala s manekenkom Malinom Grahek, bivšom Šelendićevom suprugom koja mu je rodila sina.

Tučnjava se navodno dogodila u jednom narodnjačkom klubu u Zagrebu, a svemu je kumovao alkohol te Anteino zadirkivanje Maline zbog veze s njezinim bivšim dečkom. Malina ju je navodno tada počupala za kosu i udarila šakom u glavu, a ljepotica je kasnije viđena u suzama u VIP dijelu kluba. 

Istine ili laži, manje je bitno, jer 10 godina od toga ove dvije prijateljice žive potpuno drugačije živote.

Sandra Perković i Marino nisu mogli neprimijećeno prošetati Splitom: "Kliknuli smo na prvu"