Ženska večer

Nekad su skupa tulumarile i ljubile "zlatne dečke", a sad su se smirile: Antea i Maja zablistale na reviji

Antea Kodžoman i Maja Cvjetković (Borna Filic/PIXSELL) Antea Kodžoman i Maja Cvjetković (Borna Filic/PIXSELL) 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Antea Kodžoman i Maja Cvjetković (Borna Filic/PIXSELL) Antea Kodžoman (Borna Filic/PIXSELL) Maja Cvjetković (Borna Filic/PIXSELL) +0 Maja Cvjetković (Foto: Instagram) Galerija

Maja Cvjetković i Antea Kodžoman nekada su žarile i palile domaćim pistama, a danas žive potpuno drugačije živote.

U srijedu je na zagrebačkom Velesajmu održana 2. večer BIPA Fashion.hr-a, koja je okupila brojna poznata lica na jednom mjestu.

Pogledaj i ovo Mirna Maras, Maja Cvjetković, Fani Stipković - 3 Bilo je to 2005. godine! Podsjetnik na početke karijera uspješnih Hrvatica: Neke i danas viđamo, a neke su se povukle iz javnosti!

To je učinila revija poznatog domaćeg dizajnera Ivice Skoke, a kao i uvijek, pripadnice nježnijeg spola ukrale su svu pažnju.

Većina njih blistala je u Skokinim kreacijama, a među njima su bile i dvije bivše manekenke koje su nekad žarile i palile domaćim eventima. Riječ je o Maji Cvjetković i Antei Kodžoman, koje su s godinama postale i bliske te nerazdvojne prijateljice.

Djevojke su rado pozirale zajedno, a duge haljine stajale su im kao salivene.

Nakon modne karijere Antea je postala direktorica marketinga NK-a Lokomotiva, a privatni život skriva kao zmija noge. Također, ljepotica se više ne pojavljuje tako često na raznim društvenim događanjima, pa svaki put kad se pojavi izazove veliki interes.

I Maja se povukla sa scene, a modne piste i svjetla reflektora zamijenila je mirnim obiteljskim životom sa suprugom, 20 godina starijim poduzetnikom Andrijom Kevićem, za kojeg se udala 2017. godine i s kojim je iste godine dobila kćerkicu Vitu.

Tako se Maja češće može vidjeti u šetnji sa svojom mezimicom nego na događanjima, no čini se kako su bivše kolegice i prijateljice ovu večer iskoristile za odmor od poslovnih i obiteljskih obveza.

Anteu se u prošlosti povezivalo sa "zlatnim dečkima" poput Ivana Todorića te Josipa Šelendića, a još se pamti skandal iz 2009. godine kada se današnja direktorica te bivša Kraljica Hrvatske fizički obračunala s manekenkom Malinom Grahek, bivšom Šelendićevom suprugom koja mu je rodila sina.

Tučnjava se navodno dogodila u jednom narodnjačkom klubu u Zagrebu, a svemu je kumovao alkohol te Anteino zadirkivanje Maline zbog veze s njezinim bivšim dečkom. Malina ju je navodno tada počupala za kosu i udarila šakom u glavu, a ljepotica je kasnije viđena u suzama u VIP dijelu kluba. 

Istine ili laži, manje je bitno, jer 10 godina od toga ove dvije prijateljice žive potpuno drugačije živote.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Sandra Perković i Marino Jay (Foto: Sonja Dvornik) Sandra Perković i Marino Jay (Foto: Sonja Dvornik) Sandra Perković i Marino Jay (Foto: Sonja Dvornik) Sandra Perković i Marino Jay (Foto: Sonja Dvornik) +0 Sandra Perković i Marino Jay (Foto: Sonja Dvornik) Celebrity Sandra Perković i Marino nisu mogli neprimijećeno prošetati Splitom: "Kliknuli smo na prvu"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene