šuška se

Nova djevojka? Ante Rebić nakon Europskog prvenstva uživa u Grčkoj u društvu lijepe Mostarke

Ante Rebić (Foto: Instagram) Ante Rebić (Foto: Instagram) Instagram 1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Ante Rebić (Foto: Instagram) Ante Rebić (Foto: Instagram) Ante Rebić (Foto: Instagram) Ante Rebić (Foto: Instagram) Ante Rebić (Foto: Instagram) Ante Rebić (Foto: Instagram) Ante Rebić (Foto: Instagram) Ante Rebić (FOTO: Instagram) Ante Rebić (Foto: Instagram) Ante Rebić (Foto: Instagram) +2 Ante Rebić (Foto: Instagram) Galerija

Fotografije na društvenim mrežama potaknule su glasine o vezi nogometaša Ante Rebića i Mostarke Klare Pinjuh, s kojom trenutno ljetuje u Grčkoj.

Naš nogometni reprezentativac Ante Rebić povukao se s društvenih mreža nakon što je javno prozvao izbornika Zlatka Dalića, a sada se doznalo što radi nakon ispadanja Hrvatske s Europskog prvenstva.

Pogledaj i ovo Sofija Milošević (Foto: Instagram) Odali su se! Šuškalo se da seksi Srpkinja ljubi Rebića, a ona je zapravo oko bacila na drugog nogometnog asa

Objave njegovih prijatelja otkrile su da je nogometaš trenutno na ljetovanju u Grčkoj gdje mu društvo čini i Mostarka Klara Pinjuh za koju se sada šuška da mu je djevojka.

Klara je u svojim Storyjima na Instagramu objavila nekoliko fotografija Rebića, među ostalima i jednu na kojoj po Mykonosu vozi automobil na koju je dodala srce, što je potaknulo nagađanja o njihovoj vezi.

Rebićeva navodna djevojka na Instagramu ima zaključan profil, no na njezinom Facebooku piše da je studirala na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu i da povremeno radi kao model.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Antonija Dora Pleško - 2 In Magazin: Antonija Dora Pleško - 9 Antonia Dora Pleško (Foto: Instagram) Antonia Dora Pleško (Foto: Instagram) +1 Antonia Dora Pleško (Foto: Anamaria Batur) - 4 Celebrity Splićanka koju su nekad zvali čudom od djeteta sada se zbog uske prozirne haljine našla u malim problemima, no uspjela je ostati dama

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene