Ante Dragojević traži sestru Ivanu, koju je posljednji put vidio u domu "Maslina" u Dubrovniku.

Galerija


Simpatični mladić Ante Dragojević, kojeg smo imali prilike upoznati u showu Nove TV "Supertalent", u kojem se predstavio talentom micanja obrva u ritmu glazbe, ovih je dana na društvenim mrežama odlučio potražiti nestalu sestru Ivanu, prenosi portal Dubrovnik Insider.

Vezani članci Nicolas Cage i Pedro Pascal - 6 Popularni Oskarovac u Cavtatu plijenio pažnju u neobičnoj jakni, od fotografa se pokušao sakriti iza maske i naočala Ante Dragojević (Foto: Nova TV) Bivši policajac tvrdi da je pronašao Antinu sestru: ''Nije mogao vjerovati, pokušavaju ostvariti kontakt''

Naime, Ante i Ivana bili su zajedno u dubrovačkom domu "Maslina", a nakon nekog vremena su razdvojeni jer je Ivana bila posvojena. Njegova najveća želja danas je da ju ponovno pronađe, o čemu se oglasio na svom profilu na Facebooku.

"Sretan ti rođendan, voli te braco. 12. 11. 2001. rođena si u Dubrovniku. Ime ti je Ivana Dragojević (najvjerojatnije promijenjeno). Bili smo zajedno u domu Maslina u Dubrovniku, a onda su nas razdvojili. Ti si usvojena i uz sve pokušaje nikako da te pronađem. Sada kada imaš 18 godina nitko nam ne može zabraniti da se sretnemo. Molim te, javi se svom bratu. Molim dobre ljude da mi pomognu. Hvala", napisao je Ante.

Za Dubrovnik Insider izjavio je da ga je kao 6-godišnjeg dječaka udomila obitelj u vinodolskoj općini te da je od izgubljene sestre stariji godinu dana.

S Antom smo pokušali kontaktirati vezano za cijelu priču, no dosad nam se još nije javio.

Preminula nekoliko sati nakon zadnje objave: Poznat uzrok smrti bosanske influencerice Esade Okić