To se ne viđa često

Najmoćnija dama modne industrije pozirala u opuštenom izdanju, fanovima za oko zapeo jedan detalj

Anna Wintour (Foto: Getty Images) Anna Wintour (Foto: Getty Images) Getty Images 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Anna Wintour (Foto: Getty Images) Anna Wintour (Foto: Getty Images) Anna Wintour (Foto: Getty Images) +0 Anna Wintour (Foto: Profimedia) Galerija

Anna Wintoru uspjela je iznenaditi svoje obožavatelje na društvenim mrežama, objavivši fotografiju na kojoj pozira u hlačama, u čemu je rijetko kada možemo vidjeti.

Glavna urednica prestižnog modnog časopisa Vogue i jedna od najmoćnijih lica modne industrije Anna Wintour odlučila je pokazati kako i s kime ona provodi vrijeme u izolaciji, a time je zapravo uspjela i mnoge iznenaditi.

Pogledaj i ovo Cara Delevingne i Ashley Benson (Foto: Profimedia) prekidi koji su obilježili 2020. Godina ljubavnih brodoloma: Jurić raskinula zaruke, a Mišerić se iselila iz stana poznatog poduzetnika

Naime, 70-godišnja Anna je poznata po svom strogo poslovnom i elegantom stilu, najčešće u kostimima sa suknjom ili haljinama, no ovog je puta objavila fotografiju u nešto opuštenijem izdanju nego smo ju inače navikli vidjeti na javnim događanjima na kojima se pojavljuje, a većinu je uspjelo iznenaditi to što je odjevena u hlače. S njom je pozirao i čupavi ljubimac, no Anna ipak nije izostavila svoj zaštitni znak, tamne sunčane naočale od kojih se rijetko odvaja. 

"Pozitivnost je trenutno dragocjena", napisala je Anna i poručila svima da ostanu kod kuće.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anna Wintour (@theannawintour) on

"Ovo je stvarno simpatično, vidjeti Annu u udobnom, jednostavnom pulover. Vjerojatno vrijedi bogatstvo ali ipak", "Ljepotica", "Čuvaj se Anna", "Ti si kraljica", "Anna Wintour, u hlačama? Želim toga vidjeti još", "Neuspjeh nije opcija", "Izgledaš sjajno i bez dizajnerske haljine i ogrlica", "Volimo te Anna", poručili su joj njezini pratitelji u komentarima.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Bernie Ecclestone i Fabiana Flosi (Foto: AFP) Bernie Ecclestone i Fabiana Flosi (Foto Profimedia) Bernie Ecclestone (Foto: Dnevnik.hr) Slavica i Bernie Ecclestone (Foto: Getty Images) +1 Bernie je multimilijarder (Foto: AFP) Celebrity Bivši hrvatski zet Bernie Ecclestone u 90. godini čeka dijete, poznat je i spol: "Tako je, termin je ovog ljeta"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene