Mmmm

VIDEO Otkrila kakvog je okusa bio poljubac slavnog zavodnika

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

I dok je nova Disneyeva adaptacija upravo stigla u američka kina, jedna od glavnih glumica otkrila je zanimljivosti sa seta.

Glumica Anna Kendrick našla se u ulozi Pepeljuge u novom filmu 'U šumi' (eng. Into the Wood). Film se danas počeo i emitirati u američkim kinima, a riječ je o modernoj bajci koja je okupila najpoznatije bajke braće Grimm.

Pogledaj i ovo showbuzz Into the Woods VIDEO U šumi se nalaze odgovori: 'Pazi što poželiš...'

Prepoznajete li slavnu glumačku divu?

Brojni likovi iz bajki susreću se u istovremeno magičnoj te nevjerojatno zabavnoj i duhovitoj priči koja, kao i svaka prava bajka, istražuje različite posljedice ispunjenja želja likova, podsjećajući nas da je uvijek korisno dobro razmisliti što uistinu želimo i koje su to prave ljudske i životne vrijednosti. Pa tako upoznajemo Crvenkapicu kao drsku lopovicu, Pepeljugu kao neodlučnu „gnjavatoricu“, Princa kao ljepotana, koji baš i nije previše ozbiljan, ni bistar...

Princa glumi Chris Pine, a njegova kolegica Anna Kendrick u intervjuu 'Watch What Happens Live' je otkrila i kakvog je okusa bio njezin glumački partner. 'Imao je okus po cimetu. Baš kao u snu', našalila se Anna o svojem princu sa seta.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene