Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Glumica Anna Gunn, koja u seriji 'Breaking Bed' tumači Skyler White komentirala je mržnju mnogih članova društvenih mreža prema njezinom liku.


Skyler White, supruga antijunaka Waltera Whitea u seriji 'Breaking Bed', uspjela je mobilizirati snage društvenih mreža i utjecati na kreiranje mnoštva grupa kojima je zajednička mržnja prema njoj.

45-godišnja Anna Gunn, glumica koja tumači omraženu Skyler, i za koju američki mediji pišu da je najomraženija žena na televiziji, tvrdi kako je od samog početka pretpostavljala da njezin lik neće biti popularan no, dodaje, iznenadila ju je količina mržnje koja se iz toga izrodila.

To se prvenstveno odnosi na moštvo grupa po društvenim mrežama od kojih se neke zovu 'Ja mrzim Skyler White'.

'Kao ljudsko biće sam zabrinuta što mnogi smatraju Skyler tolikim zlom. Je li to rezultat činjenice kako se ne radi o ženi koja će šutke trpjeti svog muškarca? Ili zato što se radi o karakteru koji ne odustaje? Ili zbog toga što je ravnopravna Walteru?', napisala je Anna u tekstu objavljenom u New York Timesu.

Naglasila je i kako Skyler nije jedini ovakav slučaj u kojeg su usmjerene strelice mržnje. Slično su prolazili likovi poput Carmele Soprano u seriji 'The Sopranos' te Betty Draper u seriji 'Mad Men'.

'Čini mi se da slični muški karakteri ne izazivaju toliko gnjeva i mržnje', dodala je Anna.

No, ono što je najviše zabrinjava jesu prijetnje njoj kao glumici i to najviše putem komentara i poruka na društvenim mrežama. Jedan od njih je: 'Može li mi netko reći gdje da pronađen Annu Gunn da je mogu ubiti?'.

Glumica je poduzela sve mjere da zaštiti svoju sigurnost i prijeteće poruke prijavila policiji.

Vezani članci Zoran Milanović Milanović objavio cjelovite poruke: ''Milorade, zašto si odrezao i prikrio tu prvu rečenicu? Nije valjda da se sramiš...'' Dobri momci (Foto: thechive.com) "Dobri dečki" žale se što ih cure odbijaju, no pogledajte kakve im poruke šalju

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook