''Teške muke''

Napokon jedno uz drugo: Trebalo im je 1700 metara za komadić sreće

Anja Alavanja i Željko Romac (FOTO: Instagram) Anja Alavanja i Željko Romac (FOTO: Instagram) 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Anja Alavanja (FOTO: Instagram) +0 Anja Alavanja i Željko Romac (FOTO: Instagram) Galerija

Anja Alavanja Romac uspjela je tijekom odmora posvetiti se djeci, ali čak i suprugu.

Anja Alavanja Romac uživa na Kronplatzu u snježnim radostima. Anja i suprug Željko te maleni Jakov i Ivor otišli su na sedmodnevni zimski odmor, a nisu ni slutili da se mama i tata neće stići ni vidjeti.

Pogledaj i ovo showbuzz Postala mama Anja Alavanja rodila sina

Naime, od silnih dječjih radosti na snijegu Anja i Željko i zaboravili su na mogućnost da budu sami, no onda se dogodilo nešto što je Anja podijelila sa svima na Instagramu.

''Ova je fotka zaslužila hashtag ‘couplegoals’. Naime, u 7 dana skijanja, moj muž i ja smo odskijali dva sata zajedno. Kad ste s dvoje male djece na zimovanju, potrebna je hrpa logistike i organizacijskih sposobnosti za tako nešto. Jedan na vrh s jednim, odrađivanje učenja, ja s manjim i svojom opremom na taxi, pa gondolu… I na kraju, na 1700 m čuvana igraonica nevjerojatnog cjenika. Ali eto, imamo hashtag ‘couplegoals’'', napisala je Anja uz zajedničku fotografiju sa suprugom Željkom.
 

 

A post shared by Anja Alavanja Romac (@anja_alavanjar) on

 

A post shared by Anja Alavanja Romac (@anja_alavanjar) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene