u formi zbog njega

Naša voditeljica raznježila sve redom prizorom sa sinčićem, a osvrnula se i na njegove navike: "Uskoro biceps, triceps mama"

Anja Alavanja Anja Alavanja Nova TV 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Anja Alavanja Galerija

Anja Alavanja objavila je fotografiju na kojoj drži sinčića Dana u naručju i osvrnula se na njegove navike.

Anja Alavanja je podijelila na Instagramu fotografiju s preslatkim sinčićem Danom, kojeg je rodila u travnju, i odala je kakva je beba. 

Pogledaj i ovo Anja Alavanja (FOTO: Instagram) "Ženo zgodna!" Devet mjeseci nakon trećeg poroda naša voditeljica izgleda kao da nikad nije rodila, u badiću je zasjenila i poznatu znamenitost!

"Mladi gospon 'ne pada mi na pamet voziti se u kolicima, a ako me spustite kad zaspem, vrištat ću kao da me netko kolje (kako se to ljupko kaže na ovim prostorima)' i njegova, uskoro, biceps, triceps, mama", napisala je voditeljica uz sliku na kojoj u naručju drži sina. 

Anjina objava je raznježila njezine pratiteljice i neke majke su priznale da su u istoj situaciji kao ona ili su to prošle. Fotografiju pogledajte ovdje. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anja Alavanja Romac (@anja_alavanjaromac)

"Podrška. Moj 8-mjesečni Luka do dana današnjeg isto. Ruke su mi kao u Schwarzeneggera", "Aaa poznato mi je to. Tako je bilo s mojim sinom. Uvijek se derao kao konj kad si ga spustio u kolica", "Veni vidi vici, izdrži", napisale su. 

Inače, Anja je sina Dana dobila s ekonomistom i nogometnim trenerom Vedranom Viljevcem, s kojim je vezu započela nakon razvoda od glazbenika Željka Romca, a vijest o trećoj trudnoći uspješno je skrivala nekoliko mjeseci.

S bivšim mužem ima sinove Ivora (5) i Jakova (9).

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene