Anja Alavanja, čini se, imala je duhovito skijanje.


TV voditeljica Anja Alavanja, skupa sa svojom obitelji, otišla je na Gerlitzen alpe na skijanje. Tamo uživa u hotelu s welness i spa oazom na čak 1700 metara nadmorske visine.

Vezani članci Anja Alavanja Nakon što je pet mjeseci skrivala da čeka bebu s novim dečkom, naša voditeljica sada je pokazala trudnički trbuh Anja Alavanja - 2 Naša voditeljica progovorila o imenu za sina kojeg očekuje s nogometnim trenerom: "Odlučili smo skoro iz prve"

''Uživamo u pogledu koji oduzima dah. Suprug i ja skijamo na smjene zbog čuvanja djece, ali jednom smo čak uspjeli i otići zajedno. Nikada nisam skijala na nižoj temperaturi. Sledila sam se. Bilo je minus 15 i jak vjetar. Učila sam skijati sina Jakova i osjećala sam se poput Mistera Beana. Padale su mu skije, zapeo u visok snijeg, padao on... Mogu reći da je posao trenera skijanja za djecu prilično naporan posao'', kazala je Anja.

Ipak, nas je zanimalo je li i sama Anja imala problema s padovima. ''Nisama pala na stazi, ali jesam na ravnom'', kroz smijeh nam je priznala Alavanja.