Anja Alavanja, Mirjana Karanović i Sandi Cenov pokazali kako uživaju na zimskom odmoru.

Galerija


Hrvati su masovno krenuli na skijanje! Vijest je to koja svake godine nakon blagdana odjekne u medijima. Ipak, ove ih je godine još i više, a gužve su na granicama nesnošljive.

Vezani članci Skijalište u Austriji, ilustracija Nove mjere za skijaše: Poznato europsko odredište zbog navale pooštrava pravila Lana Klingor Sandi Cenov javio se Lani Klingor kad je vidio kako ga je odglumila, komentar je imala i njegova žena!

U golemoj gužvi na granici našla se i Anja Alavanja. Ona je s obitelji otišla za Nassfeld u Austriju, a lijepa se voditeljica ubrzo pohvalila i skijaškim umijećem.

''Prošle sam godine gadno pala i još gadnije ozlijedila koljeno. Neki su doktori rekli da na skije više neću. Snagom volje i vježbanja vratila sam se u formu, ali mi je zanimljiv taj psihološki moment, kako te ružno iskustvo počne kočiti, pa ne znaš i ono što znaš da dobro znaš. Drugim riječima, muž me opasno šiša'', napisala je Anja na Instagramu.

Za razliku od nje, Sandi Cenov je otišao do Slovenije, točnije do Kranjske gore. On na Instagramu nije pokazao kako skija, ali pokazao je kako uživa u odmaranju nakon skijanja. Njegov užitak nisu samo skije, već i boravak na snijegu. Lijep pogled ipak odmara dušu.

A dušu na snijegu odmara i jedna srpska glumica. Mirjana Karanović očito je čula za velike gužve na granicima, pa je na skijanje odlučila otići na Kopaonik, jedno od najpopularnijih srpskih skijališta.

Mirjana je objavila i videosnimke te je oduševila prizorima koje je zatekla dok je bila na skijama.