Ovaj vikend obilježila su vjenčanja dvaju poznatih parova. Glumica Doris Pinčić udala se za dugogodišnjeg dečka Borisa Rogoznicu, a manekenka Anita Dujić za dizajnera interijera Ivana Veljaču, brata popularne scenaristice i glumice Jelene Veljače.


Lijepa manekenka i blogerica Anita Dujić izmijenila je bračne zavjete s dugogodišnjim dečkom Ivanom Veljačom na otoku Čiovu.

Vezani članci Mario Pašalić i njegova Marija (Foto: Instagram) Glamurozno vjenčanje na domaćem terenu: Hrvatski reprezentativac oženio se dugogodišnjom ljubavi! Idris Elba i Sabrina Dhowre (Foto: Instagram) Najseksi muškarac na svijetu oženio 16 godina mlađu zaručnicu: Raskošna svadba potrajala tri dana!

>> Doris se udala: Zablistala u ružičastom!

Anita i Ivan su odabrali Čiovo kao mjesto na kojem su razmijenili bračne zavjete i na koje su došli njihovi bliski prijatelji i obitelj. Bila je tamo i Ivanova poznata sestra, scenaristica i glumica Jelena Veljača.

Prema pisanju časopisa Story, Anita je pred oltar stigla u bijeloj, drapirnoj kreaciji s metalnim remenom u kojoj je spojila svečanost samog trenutka, ali i ljubav prema modi koja je zaslužna za njene brojne karijerne uspjehe.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook