Tajni sastanci

Aniston i Theroux više se i ne čuju, ali se zato Jenn u kasnim noćima satima opet viđa s Bradom?

Brad Pitt, Jennifer Aniston (Foto: Getty Images) Brad Pitt, Jennifer Aniston (Foto: Getty Images) Getty Images 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Brad Pitt, Jennifer Aniston (Foto: Getty Images) Brad Pitt, Jennifer Aniston (Foto: Getty Images) Justin Theroux (Foto: Getty Images) +0 Justin Theroux (Foto: Getty Images) Galerija

Jennifer Aniston nova veza nije ni na pameti, ali mnogi sa sigurnošću tvrde da je opet s Bradom Pittom.

Kad su Jennifer Aniston i Justin Theroux sredinom veljače u priopćenju potvrdili da se rastaju, nitko nije mogao vjerovati da je i njihovoj ljubavi došao kraj, iako se već neko vrijeme šuškalo da u braku para postoje brojne nesuglasice.

Pogledaj i ovo Jennifer Aniston (Foto: Profimedia) Voli svoje tijelo Aniston s 50 pozirala u toplesu i otkrila kakvog muškarca traži: Rastala se dva puta, ali ne odustaje od ljubavi

A kako piše UsWeekly, otkako su se razišli, bivši par gotovo uopće ne komunicira.

Zvijezdi brojnih komedija nova veza nije ni na pameti, iako brojni tabloidi pišu da je na pomolu pomirba s Bradom Pittom, dok su neki otišli tako daleko da tvrde da su Jennifer i on već u vezi.

Brad Pitt, Jennifer Aniston (Foto: Getty Images) Brad Pitt, Jennifer Aniston (Foto: Getty Images) Foto: Getty Images

U tajnosti se viđaju u kasnim noćim satima, piše časopis Star, a prema njima, odnos su obnovili nakon dodjele Oscara.

No Jennifer trenutačno najviše slobodnog vremena provodi u društvu prijatelja kako bi se što prije oporavila od ovog teškog životnog perioda. Nedavno je viđena na rođendanskoj zaavi Molly McNearney, supruge Jimmyja Kimmela. U potrazi je i za novim domom jer će imanje koje je posjedovala s Justinom staviti na prodaju.

A navodno je i Justin već krenuo dalje. Glumca povezuju s 25-godišnjom kanadskom umjetnicom Petrom Collins. Theroux je navodno njome opsjednut i uživa u večerima koje provodi s njom.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene