I bivša Miss Hrvatske Anica Kovač čeka dolazak Vatrenih na glavni zagrebački trg.

Galerija


I bivša Miss Hrvatske čeka dolazak Vatrenih na glavni zagrebački trg.

Vezani članci Panorama Beča (Foto: Dnevnik.hr) Znate li koliku ćete kaznu platiti ako na ulici ostavite stari kauč? Zašto je Beč  jedan od najzelenijih gradova na svijetu Milan Bandić (Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL) Milan Bandić o uvođenju besplatnog javnog prijevoza: "Ja sam gospodin gradonačelnik. Ja se bavim vizijom"

Radi se o Anici Kovač koja danas ima 42 godine, no još uvijek izgleda besprijekorno. To je još jednom dokazala kada se maloprije pojavila na Trgu bana Josipa Jelačića gdje s mnogobrojnim navijačima nestrpljivo iščekuje naše nogometaše.

Anica Martinović (Foto: Petar Glebov/PIXSELL)
Anica Martinović (Foto: Petar Glebov/PIXSELL)

Lijepa Anica tamo se veselo grlila s navijačima te spremno fotografirala, a nas je podsjetila na davnu 1995. godinu kada je kao Anica Martinović osvojila prvo titulu Miss Hrvatske, a zatim i onu prve pratilje Miss svijeta, što je bio nevjerojatni uspjeh.

Anica Kovač (Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL)
Anica Kovač (Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL)

Tada je na istom izboru osvojila i titulu "najljepše haljine", a zatim se posvetila mirnom obiteljskom životu uz supruga nogometaša Roberta Kovača s kojima je u braku od 2001. godine, a par zajedno ima i troje djece.

Anica Robert Kovač (Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL)
Anica i Robert Kovač (Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL)

Iako Anica s obitelji živi u Njemačkoj, gdje Robert radi kao asistent svom bratu Niki, treneru njemačkog prvoligaša Eintracht Frankfurt, čini se kako je ipak najljepše biti što bliže kući.

A da je Anica s godinama sve ljepša, uvjerite se sami na fotografijama sa zagrebačkog trga.