Hollywoodska glumica Angelina Jolie zaboravila je registrirati svoj avion, pa joj je sada zabranjeno letjeti.


Hollywoodska glumica Angelina Jolie u slobodno vrijeme voli letjeti svojim privatnim avionom, no to više neće moći. Naime, nije na vrijeme registrirala svoj avion. 

Urota bivših djevojaka Brad Pitta? Samo ne spominji njega!

Vezani članci Jennifer Aniston i Brad Pitt O njima danas pričaju baš svi, a pogledajte kako su izgledali kad su se vjenčali prije 20 godina Jennifer Aniston i Brad Pitt (Foto: Getty Images) Njihov je šokantan razvod obilježio cijelo desetljeće, a sada se opet rasplamsala stara ljubav?

Slavna glumica ima dozvolu za upravljanje već 8 godina, a otkrila je kako ju je upravo sin Maddox potaknuo da se počne baviti letjenjem. 'Svaki put kad Mad vidi avion, zadivljen je. Mislila sam da kad bih ja mogla upravljati avionom bila bih kao Superman za njega', izjavila je Angelina.

Izgleda da Angelina ima još veće planove što se tiče letenja. Naime, ona i njezin suprug, slavni glumac Brad Pitt, zainteresirani su za put u svemir na Virgin Galacticu.

Angelina  trenutno i film svoj novi film 'Unbroken' u Australiji, a dala je i glas liku animiranom Tigressu u crtiću 'Kung Fu Panda 3'.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook