Slavna glumica Angelina Jolie priznaje da se veseli ostariti s Bradom Pittom.


Svijet slavnih ne prestaje pričati o tituli najseksi muškarca koju je magazin People dodijelio 40-godišnjem Davidu Beckhamu. Potaknuta nedavno dodijeljenom titulom ili ne, o svom je seksi muškarcu odlučila progovoriti Angelina Jolie.

Vezani članci Angelina Jolie i Brad Pitt Angelina se rješava uspomena na Brada, a od prodaje njegovog poklona mogla bi zaraditi više od 20 milijuna kuna Angelina Jolie Pogledajte luksuznu vilu u kojoj se Angelina skriva od korone, od cijene ovog zdanja moglo bi vam se zavrtjeti u glavi!

'Više mi se sviđa u 50-im godinama nego u 40-im. Veselim se svim godinama koje ću provesti s njim. Brad i ja smo sretni jer vidimo ljepotu u promjenama koje nam se događaju', rekla je Angelina koja priznaje da se veseli ostariti s Bradom Pittom.

'Naša veza ojača svaki put kad zajedno prebrodimo tešku situaciju. Koliko god da se svađamo na kraju dana si kažem: Moj posao je da ga volim'', dodala je slavna Angie. Ipak, nije objasnila što je mislila pod riječ 'posao', ali to valjda znaju samo oni.

Slavni par vjenčao se ovog vikenda nakon devet zajedničkih godina.

Brad i Angelina u ljubavnoj su vezi od 2005. godine kada su zajedno snimali film Mr. & Mrs. Smith’ na čijem su se setu i zaljubili. Brad je ostavio svoju suprugu Jennifer Aniston nakon pet godina braka i započeo vezu sa slavnom glumicom.

Angelina Jolie prije veze s Bradom bila je u braku s glumcem Bilyjem Bobom Thortonom, vjenčali su se 2000. godine, a razveli tri godine kasnije.

Jolie i Pitt u bračnu su luku zaplovili na ljeto 2014. godine. Intimno vjenčanje za samo 20-ak prijatelja i članova obitelji održano je u Chateau Miraval u Francuskoj, a vjenčanica je bila ukrašena crtežima njezine djece.

Njihova djeca Maddox i Pax dopratili su mamu do oltara, Zahara i Vivienne bacale su latice ruža, a Shiloh i Knox nosili su vjenčano prstenje. Djeca su također pomogla i oko smišljanja bračnih zavjeta, a Pax je ispekao i tortu

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook