Angelina Jolie zablistala je na premijeri svog novog filma na koju je povela cijelu obitelj.

Galerija


Holivudska glumica Angelina Jolie iza sebe ima niz uspješnih uloga u brojnim hit-filmovima, među kojima je posljednja uloga Zlice, no ona u kojoj zasigurno najviše uživa jest majčinska.

Vezani članci Goran Tešović, dječji infektolog Preminuli dječak nije bio prvi u Hrvatskoj koji je imao multisistemski sindrom. Dječji infektolog objasnio roditeljima na što da obrate pažnju James Haven Poslije poljupca sa slavnom sestrom o njemu su svi pričali, a sad je prvi put uhvaćen nakon što je godinama bježao od kamera

44-godišnja glumica u to nas je još jednom uvjerila dolaskom na premijeru svog najnovijeg filma u Los Angelesu "Maleficent: Mistress Of Evil", na koju je povela svu djecu, osim najstarijeg sina, 18-godišnjeg Maddoxa, koji odnedavno studira u Južnoj Koreji.

Glumica je blistala dok je pozirala s 15-godišnjim Paxom, 14-godišnjom Zaharom, 13-godišnjom Shiloh i 11-godišnjim blizancima Knoxom i Vivienne, koje dijeli s bivšim suprugom Bradom Pittom. Iza njih je žestoka sudska bitka za skrbništvo i težak razvod, za koji je Angelina predala zahtjev nakon što su se Brad i Maddox fizički sukobili tijekom leta u njihovu privatnom zrakoplovu.

No čini se kako je Angelina odlučila sve loše ostaviti iza sebe i uživa u omiljenom društvu. Prije mjesec dana ispratila je najstarijeg sina Maddoxa na fakultet u Južnu Koreju i pritom nije mogla sakriti emocije.

"Jednog sam otpravila od kuće i jako se ponosim njime. Uzbuđena sam i osjećam kako se moj kao i njihov svijet širi. Jako sam puno naučila od njih i volim ovo trenutno razdoblje", izjavila je glumica u nedavnom intervjuu za ET.

Bikini otkrio sve njezine čari: U tijelo zanosne 41-godišnje crnke zaljubit ćete se na prvi pogled