Društvene mreže su se užarile. Brojni tviteraši smatraju da je Angelinina objava o razvodu došla u neprimjereno vrijeme.


Kako to biva u svakoj priči koja puni novinske stupce pojave se i oni koji se vole zabavljati raznim teorijama zavjere. Ovaj put internet je doslovno poludio od raznih kombinacija koje impliciraju kako poklapanje vremena  objave o razvodu Angeline Jolie i Brada Pitta ima veze s, vjerovali ili ne, Putinom, Rusijom i izbjeglicama.

Vezani članci Angelina Jolie, Brad Pitt (Foto: Profimedia) Zahuktava se javni rat bivših supružnika, Angelina Jolie opako se obrušila na Brada Pitta: ''On je loš otac'' Slika nije dostupna ANGELINA UPOZORILA SVIJET

Odluka Angeline Jolie da se rastane od Brada Pitta po mnogima nije došla u pravo vrijeme. Naime vijest o razvodu preplavila je medije uoči summita UN-a o izbjeglicama za koje se glumica i sama zalaže.

OVDJE pročitajte sve o razvodima u ovoj godini.

Upravo zbog toga brojni tviteraši okomili su se na glumicu jer smatraju da je svojim privatnim životom zasjenila prvi UN-ov summit o izbjeglicama i migrantima kao i govor američkog predsjednika Baracka Obame u sjedištu UN-a.

Iako su mnogi izrazili nezadovoljstvo, bilo je i onih koji su sve okrenuli na šalu. Jedan od korisnika Twittera zaključio je da je ruski predsjednik Vladimir Putin platio Angelini Jolie da objavi vijest o razvodu u vrijeme održavanja Obaminog summita u UN-u.

OVDJE pogledajte i ostale tvitove na račun Angeline i Brada.

Ipak, mnogi su zaključili da je ovo definitivno došlo u krivo vrijeme.

'Razvod Angelie Jolie bacio je veliku sjenu na UN-ov summit o izbjeglicama' i 'Ne shvaćam zašto je Angelina Jolie, inače velika zastupnica izbjeglica, ovako potkopala Obamin summit', samo su neki od tvitova kojima su korisnici ove društvene mreže izrazili svoje nezadovoljstvo.

Ovdje pročitajte sve o ljubavi Brada i Angeline.