Premijera filma

Izabrala Brada i premijeru - propustit će tetin sprovod

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Teških je nekoliko mjeseci iza Angelina Jolie, no vraća se na crveni tepih, ali propustit će sprovod svoje tete.

Angelina Jolie odlučila je dati potporu svojem partneru Brad Pittu koji će u nedjelju premijerno prikazati svoj film 'World War Z' u Londonu.

Pogledaj i ovo Laura Dern i Billy Bob Thornton Njega je to usrećilo Planirali su obitelj i živjeli zajedno, a onda je ona bez objašnjenja saznala da se oženio drugom: "Više nikada nisam čula niti riječ od njega"

To će biti ujedno i njezin prvi izlazak na crveni tepih nakon što je objavila kako se odlučila preventivno na dvostruku mastektomiju kako bi umanjila mogućnost obolijevanja od raka. Isti dan je i sprovod Angelinine tete koja je prije nekoliko dana umrla od raka dojke u 62. godini.

>> Izložen portret tijela Angeline Jolie nakon operacije

>> Brad Pitt u filmu World War Z: 'Ne mogu napustiti svoju obitelj'

‘Sprovod će se održati u nedjelju u podne na groblju El Camino Memorial u Sorrento Valleyju. Angelina neće doći na sprovod, ali cijelo vrijeme se čuje s nama i ostalim članovima obitelji. To nam puno znači’, rekao je Ron Martin, suprug pokojne Debbie, za E! News.

Brad i njezina obitelj ipak su joj na prvom mjestu, no nije zaboravila ni svoju tetu. Naime, zahvaljujući skupom testiranju putem kojeg je otkrila kako nosi koban gen, mogla je reagirati i spasiti svoj život. Zato suprug Anelinine tete želi osnovati udrugu kojom će se prikupljati novi i omogućiti ženama testiranje ako si same to ne mogu priuštiti, a slavna glumica i humanitarka dala je svoju podršku.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene