Vesela ekipa

Mršavu figuru glumice koja već godinama zabrinjava njezine obožavatelje zasjenila njezina djeca

Angelina Jolie (Foto: AFP) Angelina Jolie (Foto: AFP) Afp 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Angelina Jolie (Foto: AFP) Angelina Jolie (Foto: AFP) Angelina Jolie (Foto: AFP) Angelina Jolie (Foto: Getty) Pax Jolie Pitt (Foto: Getty Images) Pax Jolie Pitt (Foto: Getty Images) Angelina Jolie, Brad Pitt (Foto: Profimedia) +0 Brad Pitt Angelina Jolie (Foto: Getty) Galerija

43-godišnja holivudska glumica Angelina Jolie majka je šestero djece.

Slavna oskarovka utjehu nakon razvoda od Brada Pitta pronašla je upravo u djeci.

Pogledaj i ovo Angelina i Zahara Jolie Ovo nitko nije očekivao! Kći Angeline i Brada javno je izvela potez kojim je dala do znanja u kakvom je odnosu s ocem?

43-godišnja holivudska glumica Angelina Jolie majka je šestero djece, no još uvijek marljivo radi, iako ne kao prije.

Glumica je nakon ne tako lijepog razvoda od kolege Brada Pitta utjehu pronašla upravo u djeci, od kojih je troje posvojeno, a troje biološko.

Podsjetimo, slavni par počeo se viđati tijekom 2004. godine nakon što se upoznao na setu filma "Gospodin i gospođa Smith". Brad se nakon susreta s fatalnom Angelinom rastao od supruge Jennifer Aniston te joj slomio srce, a Angelina je u to vrijeme taman posvojila svoje prvo dijete, sina Maddoxa iz Kambodže.

2005. godine Angelina je posvojila i djevojčicu Zaharu iz Etiopije, a u siječnju 2006. godine potvrdila je da čeka prvo biološko dijete s Bradom. Shiloh Nouvel rođena je u svibnju 2006. godine, a već sljedeće godine obitelj se proširila za još jednog člana.

Naime, par je tada posvojio sina Paxa Thiena iz Vijetnama. U srpnju 2008. godine stigli su i biološki blizanci Knox i Vivienne.

Brad i Angelina stali su pred oltar 2014. godine, no nakon svega dvije godine potvrdili su razvod. Optužbe su pljuštale sa svih strana, a glumica je utjehu pronašla u druženju s djecom, od koje se ne odvaja ni na službenim događanjima. Tako je vesela ekipa viđena i sinoć u Los Angelesu na premijeri filma "Dumbo".

Glumica je blistala u bijeloj haljini koja je poluuspješno sakrila njezinu mršavost koja već godinama zabrinjava njezine obožavatelje, a blistali su i njezini najmlađi potomci: blizanci Vivienne i Knox, Shiloh i Zahara, koji čitavo vrijeme nisu skidali velike osmijehe s lica, kao ni njihova mama. 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene